Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Tanácstalan vagyok, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok, mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 24 éves heteroszexuális nő vagyok.. vagyis eddig azt gondoltam magamról, de megismertem a munkahelyemen egy nőt. Valahogy nagyon megfogott, elsősorban nem is szexuálisan, de nem is barátként. Nem egyszerű elmagyarázni, de közelednék hozzá. Ilyet még sosem éreztem korábban senki iránt. Azt érzem, hogy ő sem semleges irántam... nem tudom, valahogy a tekintetéből. De közben meg nagyobb munkahelyi társasággal már előkerült a szexualitás témája, és ő állította, hogy nem leszbikus. Szóval közben meg mi van,ha csak én látom bele ezt az egészet és tényleg nem érdeklem. Az elején próbáltam lerendezni ezt annyival, hogy 1. most csak valami hülye érzés ez a részemről, alapvetően nem is vagyok leszbikus 2. ő nem az, hiába csorgatom a nyálam. Egyébként meg egy szerencsétlen vagyok én is,mert nem tudom, hogy hogy tudnám a tudtára adni, hogy érdekel. Meg ő sem nyilvánította ki konkrétan soha, hogy érdeklem. Félek attól, hogy valójában tényleg csak én látom bele azt (szeretném úgy érezni) hogy érdeklem, és tönkretenném a munkahelyi meg emberi kapcsolatunkat, ha közelednék. Igyekeztem ezt az érzést titkolni mind előtte,mind a munkahelyi közegben. Meg én is próbálnám elnyomni magamban is, de egyre inkább nem megy és nem is csillapodik. Mit tanácsoltok?

2017. okt. 28. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
nő hány éves ?
2017. okt. 28. 22:04
 2/8 A kérdező kommentje:
30 és egyedülálló. bocsi, ez lemaradt
2017. okt. 28. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbálj közeledni hozzá. Flörtölgess vele, 2 értelműen beszélj, nézz mélyen a szemébe, néha érintsd meg.

Ezekből látni fogod a reakcióját. Ha pozitív akkor hivd meg vmire és kísérd haza vagy vmi...ott megcsókolhatod és minden megy a maga útján.

2017. okt. 28. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Úgy úgy, mint az előttemlevő írja!

Bátorság, különben más lépi meg helyetted.

Értelmes felnőtt emberek vagytok, nem kell nagy ívben kerülni egymást, ha esetleg nem jön össze amire gondoltál.Viszont egy próbát mindenképp megér. Aztán majd látod, hogy benne van-e vagy sem. Ha nincs, hidd el, hamar a tudtodra adja. Ha meg mégis, annál jobb. Lehet épp ő is ezen agyal.

Ne szaladsz el a lehetőséget, mert félsz, hogy mi lesz. Vagy igen vagy nem...

De ha nem, akkor is elgondolkozhatsz, hogy nem vagy hetero. Biszex minimum. És akkor "nyugodtabb" lelkiismerettel kereshetsz leszbikus párkapcsolatot.

Drukkolok :)

23/L/L

2017. okt. 28. 22:54
 5/8 A kérdező kommentje:
igen, ezzel meg kell barátkoznom, h biszexuális vagyok. Amúgy a nők nem érdekelnek általában, de ő nagyon megfogott. Igazatok van, lépnem kell, csak eléggé félek az elutasítástól. köszi!
2017. okt. 29. 16:54
 6/8 A kérdező kommentje:
közben meg születésnapom volt október 30-án.. tudta,h az van,mégsem köszöntött fel, pedig nagyon vártam :( sem személyesen, sem üzenetben. valószínűleg semmi nem jelentek neki. ha jelentenék, biztosan megragadta volna az alkalmat. vártam, hátha csak késik a köszöntéssel vagy akármi.. de semmi :( most ez nagyon rossz. szerintem gyorsan el kellene felejtenem őt.
2017. nov. 2. 21:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz eset, de ha most nem lépsz valamit, tuti bánni fogod. Én is voltam ilyesmi helyzetben, aztán végül rávettem magam és odamentem hozzá, így utólag sokkal jobb,mert nincs az az érzés, h elszalasztottam.

Tudom, h egy munkahelyen dolgoztok, de barátkozni attól még lehet, aztán ha jobban megismeritek egymást ,kiderül nála mi a helyzet. A szülinap miatt meg nem kattognék, lehet ő passzív ilyen téren, te kedvezményezz :)

2017. nov. 3. 10:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit vesztened valójában. A munkahelyi kapcsolatot nagyban nem befolyásolja, nem teszel semmi olyant.. ez nem bűn. Az emberi kapcsolatnak sem árthat a szeretet. Legrosszabb esetben, nem viszonozza az érzéseimet, de akkor még mindig ott vagy, ahol most, nem lett tiéd a lány. Viszont egy óriási tapasztalattal gazdagodnal: kialltal magadert és az erzeseidert! Szóval, csak jól jöhetsz ki a dologból!
2017. nov. 13. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!