Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kellene tennem? Tanacstala...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Tanacstalan vagyok. (Tobbi lent)

Figyelt kérdés

A baratommal tobb mint 1 eve vagyunk egyutt, eddig semmi gond nem volt a nemi eletunkkel de par napja a szememre vetette h sose fekudtem le vele ovszer nelkul es h ne csak magamra gondoljak, mert bizhatnek benne es nem lenne belole baj ha csak neha kicsit hagynam...de szamomra ez felfoghatatlan, megis miert kellene hagynom? Szerintem fel kene fognia h egy ilyentol is teherbe lehet esni es ezt neki tizteletbe kene tartania. Vagy nincs igazam, tenyleg engednem kene? En ugy hiszem nem tudnek ebbe belemenni, egyik legnagyobb felelmem egy ido elotti terhesseg es ezt o is jol tudja de azt mondta nem akarna ravenni engem csak jo lenne neki neha.

18/L

21/F

2017. júl. 30. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
"nem akarna rávenni, de jó lenne néha,..." ezt beszéld meg vele, még ha bízol is benne, a fogamzás gáztó az nem 1000% os, és még fiatal vagy, attól lehet bajod is. erre csak azt tudom mondani, a normális srácok megint a kutyának sem kellenek :D csinálj amit akarsz a te dolgod, ezt neked kell vele megbeszélned !......................
2017. júl. 30. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:

nem értem, hogy hogyan következik ebből, hogy csak magadra gondolsz.

egyébként meg nem csak óvszerrel lehet védekezni.

2017. júl. 30. 11:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam h nyilvan nem szedek fogamzasgatlot, ezert tartom fontosnak az ovszert. Es nem is tervezek tablettat szedni.
2017. júl. 30. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
A barátod egy felelőtlen pöc5. A "rántott hús" nem éppen a megfelelő védekezés.
2017. júl. 31. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!