Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá erre a hetero pasimat?
Ha Ő egy olyan férfi akinek egyáltalán nincs biszexuális vágya,akkor ha "ráuszítod" a másik férdit,nemhogy majd benne lesz,de úgy felhúzod vele szerintem,hogy soha többet nem fog ilyet csinálni. És ha kiderül még az is lehet,hogy elhagy.
A javaslatom,hogy mindenképpen beszéld meg vele,mert nagyon rossz vége lehet.
Azért beszéld meg a pasiddal, hogy hármasban megtörténhet, hogy a másik pasi vele is fog foglalkozni. Azt is elmondhatod, hogy te ezt nem bánnád, talán még örülnél is neki.
Ha valóban eljuttok a hármasig, akkor ott sok minden megtörténhet az együttlét hevületében. Még olyan dolog is, amire egyikőtök se számított.
Szerintem, ha hetero nem lesz benne.
Valami ilyesmi okok miatt vagyok egy bi sráccal együtt, ő benne van minden ilyenben :D
/L
Kedves Kérdező!
"Rávenni" a szó szoros értelmében leginkább sehogy se. Nem vicc, van akinek ez olyan szintű lelki törést okozhat, hogy annak pszichológiai következményei vannak.
Van aki meg egyszerűen agresszívan reagál.
Amit anélkül tehetsz, hogy visszaélnél a kölcsönös bizalommal: add a tudtára, hogy neked aztán semmi problémát nem jelentene ha az esemény során egymáshoz érnek a sráccal vagy ilyesmi. Ha érdekli, úgy is venni fogja a lapot, ha nem... akkor így jártál.
Mielőtt elítélő kommenteket kapnék, biszexuálisként írom ezt, tehát nem ítélem el a kérdés témáját... csak a kérdésfelvetés mikéntjét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!