Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá erre a hetero pasimat?
Nem rávenni!
Csak olyat tegyél, kérjél ami mindenkinek örömet okoz!
Biszex pasikat ajánlanék neked, akik szívesen bevennének harmadiknak!
Sehogy!
Téged rá lehet venni két biszex lánnyra?
A dolog kölcsönös! Gondolkozz!
Én teljesen heretónak tartom magam.
Mégis voltam pasival.
Egy bulin eléggé felfokozott volt a hangulat, üvegforgatás, vetkőzés stb.
Aztán ment a dolog "mélyebbre" is, a feladatokkal: amikor rám fordult az üveg, a kérésem az volt, hogy feküdjenek össze a lányok. Eleinte nyüszögve megtették, de aztán belejöttek, mint kiskutya az ugatásba...:)
Azt nem kalkuláltam be, hogy majd az üveg nem csak nekem ad felhatalmazást, hanem pl. a barátnőmnek is, aki rögtön "meghálálta" hogy én egymásra borítottam őket: "ti most szopjátok le egymást" volt a "parancs"...
Megtagadni nem volt pofám, mert az nagyon égő lett volna, amikor ők szó nélkül teljesítették a kérésemet...
Nagy dünnyögve nekikezdtünk egymást macerálni, de résen voltak a csajok és rendes szopást követeltek...
Úgyhogy aztán túlestünk rajta.
Hozzátartozik az igazsághoz: végül semmilyen negatív érzést nem okozott az egész.
Nem fogok rászokni, de nem is zavar a dolog.
6-osnak big like! :D
Kérdező, te meg annyit tehetsz, amit írtál. Aztán vagy benne lesz, vagy nem. Próbálkozni lehet, erőltetni viszont nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!