Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan vegyem rá erre a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá erre a hetero pasimat?

Figyelt kérdés
Szóval régóta izgat a gondolat, hogy hármasoznék két biszex sráccal, mert szeretnék két fiut együtt látni, de akkor már én is beszélnék :D Elmondtam a pasimnak, hogy szeretnék hármas felállást aki belement ( azzal a feltétellel, hogy utánna lesz lányos verzió is az ő,javára, ami engem nem zavar mert vonzanak a lányok is, meg így fair..) szóval a lényeg, hogy belement, de mivel hetero nyilván csak úgy, hogy közte és a másik srác közt nem történik semmi. Pedig én szeretném, ha kicsit egymással is játszanának mert nagyon izgi lenne. Szerintetek ezt hogyan hozzam fel neki, vagy mivel tudnám rávenni? Esetleg az jó ötlet, ha megbeszélem ezt a másik fiúval hogy ott, akkor amikor be vagyunk indulva próbálkozzon, hátha a pasim a nagy izgalom miatt akkor benne lesz?

2018. máj. 5. 22:31
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*beszélnek - beszállnék
2018. máj. 5. 22:33
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Nem rávenni!

Csak olyat tegyél, kérjél ami mindenkinek örömet okoz!

Biszex pasikat ajánlanék neked, akik szívesen bevennének harmadiknak!

2018. máj. 5. 22:39
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Te bi vagy, ő nem. Előbb megy bele abba, hogy beszáll egy bi csaj harmadiknak, mint hogy belőle biszexuálist faragj és más fiukkal játsszon. Hacsak nincs rá hajlama vagy gyenge jellem és meg tudod győzni.
2018. máj. 5. 22:42
 4/19 anonim ***** válasza:
95%
Én bi srác vagyok és sajnos nem találok sehol ilyen lányt.. :(
2018. máj. 5. 22:49
 5/19 anonim ***** válasza:
17%

Sehogy!

Téged rá lehet venni két biszex lánnyra?

A dolog kölcsönös! Gondolkozz!

2018. máj. 5. 23:08
 6/19 anonim ***** válasza:
81%

Én teljesen heretónak tartom magam.

Mégis voltam pasival.

Egy bulin eléggé felfokozott volt a hangulat, üvegforgatás, vetkőzés stb.

Aztán ment a dolog "mélyebbre" is, a feladatokkal: amikor rám fordult az üveg, a kérésem az volt, hogy feküdjenek össze a lányok. Eleinte nyüszögve megtették, de aztán belejöttek, mint kiskutya az ugatásba...:)

Azt nem kalkuláltam be, hogy majd az üveg nem csak nekem ad felhatalmazást, hanem pl. a barátnőmnek is, aki rögtön "meghálálta" hogy én egymásra borítottam őket: "ti most szopjátok le egymást" volt a "parancs"...

Megtagadni nem volt pofám, mert az nagyon égő lett volna, amikor ők szó nélkül teljesítették a kérésemet...

Nagy dünnyögve nekikezdtünk egymást macerálni, de résen voltak a csajok és rendes szopást követeltek...

Úgyhogy aztán túlestünk rajta.

Hozzátartozik az igazsághoz: végül semmilyen negatív érzést nem okozott az egész.

Nem fogok rászokni, de nem is zavar a dolog.

2018. máj. 5. 23:08
 7/19 A kérdező kommentje:
#5. En bi vagyok szóval simán
2018. máj. 5. 23:11
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

6-osnak big like! :D

Kérdező, te meg annyit tehetsz, amit írtál. Aztán vagy benne lesz, vagy nem. Próbálkozni lehet, erőltetni viszont nem szabad.

2018. máj. 5. 23:17
 9/19 A kérdező kommentje:
Igen, 6-osnak big like, jó lenne ha ezt a pasim is megcsinálná :D
2018. máj. 5. 23:28
 10/19 anonim ***** válasza:
98%
Pedig triviális a megoldás. Ugyanazon az alapon, ahogy a hármast beszéltétek, felhozhatod lehetőségként ezt is.
2018. máj. 5. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!