Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan heteró fiúk, akik engedik melegeknek, hogy orálisan kielégítsék?
Figyelt kérdés
Ettől még heteró maradhat az illető?2018. ápr. 13. 14:55
1/22 anonim válasza:
Ezt már kérdezted fiacskám!
Ilyent csak a melegek és a biszexuálisok csinálnak.
Szóval a válasz: NEM, és NEM.
2/22 anonim válasza:
Nem pontosan ezt jelenti a heteró hogy nem hagyná.
3/22 anonim válasza:
Utolsó!
Akkor te sem vagy hetero...
4/22 anonim válasza:
nincsenek. pont ez a lényege annak hogy valaki hetero.. :D
ha én pl pasiknak engedem, hogy megfarkaljanak akkor bi vagyok.
5/22 anonim válasza:
#3 hát nem. Biszex lány vagyok ami azt illeti. Ettől függetlenül egy srác aki nem undorodik a fiúk szexuális közeledésétől az nem hetero.
6/22 anonim válasza:
Én nem voltam férfival soha, de van az a pénz (mondjuk egy tizes) amiért hagynám hogy leszopjanak.
8/22 anonim válasza:
5-ös!
Ha te már ilyen kétéltű vagy , akkor minek szólsz bele? Te biztos jobban tudod biszex lányként, hogy egy hetero férfi hogyan van ezzel a buzulással!
9/22 anonim válasza:
Azért szólok bele mert tisztában vagyok a hetero szó jelentésével.
10/22 anonim válasza:
Voltam már annyi ideig szerencsétlen a nőkkel, hogy belegondoltam mennyire könnyű a melegeknek ez a téma. Ráadásul a java inkább szna mint szpatna. De végül soha nem vitt rá a lélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!