Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez minek minősül? (kíváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minek minősül? (kíváncsi hetero/bi? )

Figyelt kérdés
egy ideje egyre inkább foglalkoztat,milyen érzés lehet,az amikor egy srác cumizik le,illetve,hogy hátulról is mivel másabb maga az érzés mint amikor egy lánnyal csinálod,ettől autómatikusan bi leszek? 22 f
2018. máj. 1. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Igen.

(Kíváncsi hetero nem létezik, ez a legnagyobb hülyeség a világon.)

2018. máj. 1. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
10%

Ennyi idősen ezt még nevezhetjük felfedezésnek.. Van erre egy speciálisabb szó is, hogy kipróbálod, milyen az azonos neműekkel, de utána még mindig dönthetsz úgy, hogy te ebben mégsem indulsz...

Most gondolj bele, ha minden csaj, vagy pasi aki már smárolt a saját nemével rögtön biszex lenne, akkor bizony kisebbségben lennének a heterók...

2018. máj. 1. 22:30
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
...ahogy kisebbségben is vannak a heterók.
2018. máj. 1. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Valamilyen minimális szinten a legtöbb embert tényleg érdekli a saját neme. Olyan is van akit tényleg max csak egy csók izgat, de az is biszex, semmiképp se hetero meg kiváncsi hetero meg ilyen hülyeségek. Aki hetero az pont azért mert semmi ilyesmire nem kíváncsi a saját nemével, beéri az ellenkezővel. Ismerek olyan lányt akit próbált egyszer lesmárolni egy másik lány, de semmiképp se akarta hagyni. Na ő valóban hetero, mert nem csak hogy önszántából nem jutna eszébe ilyen, de nem is hagyja. Na most akkor, akit az foglalkoztat hogy milyen ha lecumizná egy másik srác az nem hetero.
2018. máj. 1. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Wow. Szerintem idővel mindenki el tudja dönteni, melyik nemhez vonzódik, vagy éppen hogy mindkettőhöz esetleg. Attól függetlenül, hogy egyes homofóbok mit gondolnak róla..

Tegyük fel, a kedves delikvens kipróbálja, és rájön, hogy ez nagyon nem jön be neki és többet nem is akarja. Akkor ő mi? Mivel ugye tulajdonképpen a saját neméhez nem vonzódik (miután kipróbálta, tudja), nem lehet sem homoszexuális sem biszex, de ti már megpecsételtétek, hogy nem is heteroszexuális. Akkor ő mi lesz?

2018. máj. 1. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok homofób, saját magamat is utálnám ha az lennék :D

Én csak nem értem miért kell ennyire ragaszkodni egy hülye címkéhez (aminek amúgy semmi jelentősége, hisz csak egy hülye szó), hogy te igenis hetero vagy, miután önszántadból lefeküdtél egy veled azonos neművel.

Azt meg hogy érted hogy megpecsételtük hogy nem hetero? Miért ha valaki nem az, azzal valami baj van? Szerintem ez nem rossz, vagy sértő dolog.

És a kérdésre válaszolva nem, nem hiszem hogy ha valaki kipróbálta milyen az azonos nemmel, akkor ő teljesen hetero. Ezt tudnám ragozni de felesleges.

2018. máj. 1. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Te nem leszel biszex, már az vagy, ha az érdekel, hogy milyen érzés, ha egy srác lecumizik, vagy ha megdugod.

Mindkettő nagyon jó érzés, és szeretem csinálni.

2018. máj. 2. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!