Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a legtöbb ember egy icipicit mindkét nemhez vonzódik?
Igen a legtöbb valóban, csak van aki még magának se ismeri be, vagy van aki nem tudja mit jelent a hetero. Nézd csak meg mennyi kérdés van itt hogy "hetero vagyok ha izgat ez a saját nememmel"? Sokan nem fogják fel hogy csak az hetero akit egyáltalán, abszolút semmi nem izgatja sőt taszítja a saját nemével.
De persze nem minden ember ilyen csak a legtöbb. Itt is látod sokan jönnek megcáfolni. Mondjuk ha úgy tetted volna fel a kérdést hogy "ugye nem igaz, hogy a legtöbb ember egy icipicit mindkét nemhez vonzódik?" akkor meg azok írnának akik ezt cáfolják meg.
Mindenkiben bent van a saját neméhez való vonzalom.Kiskorban erős,de ez az évek halattával gyengül,de nem mindenkinél egyformán.Valakinél egyeltalán nem múlik el a saját neméhez való vonzalom valakinél viszont igen.
Egyetemen most ezt a témát hallgatom...
Egyetemen már nem tanítanak értelmes valós dolgot? Vagy te is ilyen büfé szakos filozófus szakon "okosodsz"?
Aztán csodálkozunk hogy sok a Jehova tanúja meg a mekis túljelentkezés...
Én beismerem hogy hülye vagyok de a műszaki egyetemnek mi köze van a társadalom ismerethez?
Mert volt csajom szintén odament semmittenni az állam illetve a szülei pénzèn de sosem említette hogy az analízis és az anyagismeret mellet volt órájuk azt taglalni hogy vajon hány b*zi él a földön aki nem vállalja fel..
Egyetemen kell írni szakdolgozatot nem? Azt mással iratta meg apád is vagy mi? Nem értem. Mondjuk azt sem értem mi a nehéz a helyesírásban, szerintem ez alap dolog. Nem lenne lelkierőm úgy egyetemre menni, hogy nem tudok írni. Aztán a sok "tanult" ember meg lenézi a kétkezi munkásokat, meg 5x annyit keres.. érdekes egy társadalom.
Na, de nem bántásból, csak a véleményed sem bírom így komolyan venni.
"Egyetemen nem követelmény a helyesírás?"
Erre a kérdésre válaszoltam csak.
Nem, nem mással a word kijavít mindent.
Nekem nem alap, fogalmam sincs miért de nem megy. Én meg azt nem értem mi a nehéz a matekban, a fizikában, a rajzban vagy igazából a nyelvtanon kívül bármi másban.
Nem nézek le senkit.
Véleményt pedig nem írtam, az volt az első kommentem ezalatt a kérdés alatt.
A Kinsey-skála Alfred Kinsey nevéhez fűződik, aki úgy vélte, hogy az emberek nem oszthatók be a hagyományos módszerek szerint hetero-, bi-, illetve homoszexuálisnak. Ezért a probléma megoldására létrehozott egy nullától hatig tartó skálát, amiben a 0 jelenti a teljesen heteroszexuális embert, a 6-os pedig a teljesen homoszexuálist. Kinsey szerint a legtöbb ember valahol a kettő között található. Az aszexuális emberek nem esnek a skála egy pontjára sem, őket Kinsey X-szel jelölte
A többi itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!