Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a legtöbb ember egy icipicit mindkét nemhez vonzódik?
Figyelt kérdés
Hallottam ilyen százalékos besorolásról, és hogy az emberek többsége egy kicsit vonzódik mindkét nemhez, csak eltitkolja a világ elől, és csak páran vannak akik 100%-an vonzódnak a saját nemükhöz?2018. ápr. 4. 22:52
1/29 anonim válasza:
Mivel akik igy vannak azok is eltitkoljak nehez erre valaszolni:D
2/29 anonim válasza:
Igen a teljes mértékben,tisztán, 100%ig heterok és melegek/leszbikusok vannak kevesebben.
3/29 anonim válasza:
heteroflexible?
Egyébként igen ez valószínű. bár a vonzalom talán túl erős kifejezés.. inkább néha vannak elkalandozott gondolatok, nem?
4/29 anonim válasza:
Akkor én nagyon kivétel vagyok! Pasiként csak és kizárólag a nőket kedvelem! Elnézést kérek!
5/29 anonim válasza:
Vannak a heterok,és vannak a homok. Akik a saját nemükhöz vonzódnak homoszexuálisak.
6/29 anonim válasza:
Én is valami ritka kivétel lehetek, mert csak a nőket tartom vonzónak.
Nem tudom, ki találta ki ezt a besorolást, de mire alapozzák egyáltalán? Ha nem ismerik be, honnan tudják, kikhez vonzódik?
7/29 anonim válasza:
Férfiként undorom van ha egy pasi szexuális céllal hozzámér. Elképzeni nem tudom hogy egy f a s z t megfogjak.
8/29 anonim válasza:
Nem tudom hogy ez számít e valamit de én szinte alig ismerek olyan korombeli lányt aki legalább csókolózni ne csókolózott volna másik lánnyal. Egy két kivétel van csak pl én. :D
20/L
9/29 anonim válasza:
Csatlakotom az elottem szolokhoz. Lehet ebbol a besorolasbol csak a heterokat hagytak ki.
10/29 anonim válasza:
Nem, nem igaz. De valahogy el kell adni hogy az identitás zavar normális. Egyik nap puni másik nap kuki. Gondolod mindenki így éli gondolatait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!