Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csak szerintem undokok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undokok a leszbi lányok?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek. Néha olvasom a leszbi kategóriát, és nekem úgy tűnik, mintha be lennének zárkózva a saját kis világukba. A biszexek felé nem akarnak nyitni, a pasikról meg hallani se akarnak :D Így már én is inkább egy másik biszex lánnyal kezdenék, mintsem egy ilyennel.
2018. febr. 18. 11:21
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Köszönjük a 77%-osnak, hogy remekül demonstrálta, mire is gondoltam a kérdés feltevésekor :D

#21, kiemeltem, hogy tisztelet a kivételnek. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem minden leszbikus ilyen. De ezen az oldalon rengetegszer előfordul.

2018. febr. 18. 22:57
 22/29 anonim ***** válasza:
75%

Bakker ez elég durva. :(

A 74% pedig érthetően leírta és érthető a kiakadása...

Leszbikusok, és nem kíváncsiak az ilyen leskelődő (jaj az álszent körítést hagyjuk már) perverzekre, akik egyszerűen nem fogják fel, hogy a nem az nem. Nem az ilyenek kielégítése a kötelessége a leszbikusoknak. Én biszex lány vagyok, de nekem is elegem van abból, hogy mosolyogva kéne tűrnöm a nem kívánt tolakodó, "érdeklődésnek" álcázott dolgokat.

A kérdező a stílusa alapján meg valamelyik visszautasított férfi lehet.

A 44% arroganciája meg tipikus, de ugye megértőnek kéne vele lenni? Miért is? Miért kéne szórakoztatni egy kanos idegent?

2018. febr. 19. 13:00
 23/29 anonim ***** válasza:
66%
"Természetesen tisztában vagyok vele, hogy nem minden leszbikus ilyen. De ezen az oldalon rengetegszer előfordul." Ez az egész fogalmazásmód olyan, mint amikor a sima párkapcsolat kategóriában szidják a nőket...ezért is gyanús a kérdező.
2018. febr. 19. 13:03
 24/29 anonim ***** válasza:
80%

75%-os!

Ne ítélkezz addig míg nem ismersz meg!!

Én ezzel a fogalmazásoddal egyből levágom hogy nyugodtan át mehetsz a leszbi kategóriába mert egy parazsat fújaz velük.

Egyébként ha biszex vagy akkor ha pasival vagy kapcsolatban , egyáltalán nem szokott egy barátod sem kíváncsiságból kérdezni ezt azt?

Vagy ha igen akkor őket is ilyen kifinomúlt modorral elküldöd más éghajlatra mint ami rátok jellemző?

2018. febr. 19. 15:25
 25/29 anonim ***** válasza:
95%
Én is biszex lány vagyok és egy ideje írogatok instagramon egy lánnyal, aki nagyon szép, nagyon tetszem neki és küldött nekem intim fotókat. Van egy fiúbarátom (nem pasim hanem csak barátilag barátom) és vele megszoktam osztani dolgokat pl elmondom, hogy most éppen melyik lány tetszik, kivel kavarok és hogyan alakulnak a dolgok stb. Viszont előfordul nála is, hogy túllő a célon pl pont tegnap volt egy olyan kérése, hogy mutassam meg neki azokat az intim képeket, amiket az a lány küldött nekem akivel most kavarok. És simán leépítettem a srácot, hogy neki ehhez semmi köze és nem fog látni a lányról semmilyen intim képet. Szóval én az a típus vagyok, hogy egy határon belül eltudok beszélgetni pasikkal ilyenekről, de ha azt érzem, hogy az illető kezd olyan téma felé sodródni amiről én nem akarok neki beszámolni, akkor lefogom építeni és nem fogok rá válaszolni.
2018. febr. 19. 16:08
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
Látod #25, ez a tipikus eset...Ezért jobb nem is szóba állni velük, úgyis leépítés lesz a vége. És nézd meg mit csináltak ott 3oldalon keresztül ,hogy ők biony nem olyanok,előítéletesek vagyunk velük és mégis arra ment ki a játék, hogy "nem lehet kérdezni ezt-azt?". Akkor csak nekünk van igazunk, hogy alanyi joguknak tekintik hogy be kell számolnunk nekik a szexuális életünkről. És ha elmondjuk az igazságot még ők támadnak le.Ugye hogy nem érdemes velük foglalkozni.
2018. febr. 20. 11:13
 27/29 anonim ***** válasza:
69%

26!

Elmondjuk az igazságot?

Pont ez a lényeg! Nem arra válaszoltok amit egyesek emberi hangon kérdeznek kíváncsiságból úgy mint a heteró kategóriában mert ott is kérdeznek, csak hát ti inkább felháborodtok mint hogy normális választ adnátok megírjátok az igazat, ami az hogy mehet mindenki a fenébe!

Én itt többet biztos nem fogok kérdezni semmit senkitől, nehogy a kis érzékeny lelkét megsértsem valami magasabb rendű fajnak.

Mert hát a "másságot" sokan úgy kezelik hogy nem átlagosak és fölöttébb áll az átlag ember felett.

2018. febr. 20. 15:03
 28/29 anonim ***** válasza:
81%
Még mindig nem fogtad fel hogy köteles senki neked farokveregetős sztorikat mesélni?Az a bajod hogy egy leszbikus nőnek van jobb dolga is ettől?Vergődhetsz ahogy akarsz, a kutya se fog veled szóba állni mert egy bunkó,visszataszító hólyag vagy.
2018. febr. 20. 15:06
 29/29 anonim ***** válasza:
87%
26: Én is egyre inkább azt tapasztalom, hogy nem is érdemes belekezdeni velük ilyen beszélgetésekbe, mert feszegetik a határokat. Nem restek egyre merészebb kérdéseket feltenni, sőt egy idő után már nem csak kérdésekkel, hanem kérésekkel is fordulnak hozzám, amire persze nem a válaszom és akkor még én vagyok a rossz.
2018. febr. 20. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!