Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csak szerintem undokok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undokok a leszbi lányok?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek. Néha olvasom a leszbi kategóriát, és nekem úgy tűnik, mintha be lennének zárkózva a saját kis világukba. A biszexek felé nem akarnak nyitni, a pasikról meg hallani se akarnak :D Így már én is inkább egy másik biszex lánnyal kezdenék, mintsem egy ilyennel.
2018. febr. 18. 11:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

Milyen érdekes,hogy másik kategóriába sem szabad véleményt írni róluk mert itt is tőrlik még akkor is ha nem sértő dolgot írtam hanem azt ami az igazság!

De nem baj le írom mégegyszer!

Teljesen igazad van kérdező!

Én is feltettem már párszór kérdést ami nem volt tolakodó sem sértő,de szinte minden esetben flegma, lekezelő,pökhenti, nagy egóval rendelkező stílusba kaptam a választ.

Ezekután a biszex lányokat egyértelmüen többre tartom náluk....

2018. febr. 18. 17:50
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
Én biszex lány vagyok és néha engem is felidegesítenek a pasik a leszbikus kategóriában. Némelyiknek tényleg nagyon bunkó, tolakodó stílusa van sőt néha mintha a legtöbb kérdés vagy válasz direkt arra menne ki, hogy provokolják a leszbikusokat és kíváncsiskodjanak a szexuális életekükkel, szokásaikkal stb. kapcsolatban. Az ilyeneket én is rühellem. Miért kell provokálni a másikat? És a leszbikus nőket sem érdekli a heterok szexuális szokásaik akkor heterok miért nem tudják őket békén hagyni? Én azt gondolom, hogy a legtöbb esetben igazuk van. Csak azt nem értem, hogy miért vagytok meglepve ha a provokáló vagy szexuális szokásaikat érintő kérdésekre így reagálnak? Én azt gondolom, hogy a pasiknak ezekhez semmi közük és pont.
2018. febr. 18. 18:18
 13/29 anonim ***** válasza:
89%

De nem az oldal lényege? Az emberek kérdéseket tesznek fel, mások meg válaszolnak. Ha nem akarsz pasiknak válaszolni, akkor ne válaszolj, bár a nőknek adott válaszodat is ugyanúgy olvashatja bárki.

Én leszbikus vagyok, de egy csomószor azt érzem, hogy túlérzékenyen reagál mindenki, ha a leszbikus kategóriába beír egy férfi.

2018. febr. 18. 18:52
 14/29 anonim ***** válasza:
85%

13!

Pont arrol van szó hogy akkor is sértő a lekezelő stílusú válaszuk amikor valaki normálisan kérdez!

Azok a kisfiúk szoktak ott baromkodni akik nem többek tizen,huszon évnél.

Nézd meg a 14-es milyen rendesen tud válaszolni és mennyivel jobban látja a lényeget.

Mellesleg én 40 éves férfi vagyok és bevallom szeretem a leszbi és bi lányokat mert sokszor szerettem volna egy két dolgot megkérdezni,megbeszélni velük a közös érdeklődésünkről a nőkről és én tisztába vagyok a beállítottságukkal tehát nem támadom őket érdektelen témákkal ,de mégis letrompfoltak mert már sajnos minden pasit egy kalap alá vesznek...

2018. febr. 18. 19:03
 15/29 anonim ***** válasza:
50%
Kérdezős oldal,csakhogy benne van a szabályzatban hogy provokálni nem szabad. És meg kéne értrni hogy attól hogy "normális hangnemben" kérdeztek,a tartalma lehet sértő.Pl. meg kell érteni, hogy egy leszbikus nem akar 40 éves férfiaknak válaszolgatni a szexről meg a kapcsolati szokásairól, nincs közös érdeklődés,egész más szempontból látjàk a nőket és a kapcsolatot,a két nézőpont ég és föld,nincs olyan pont ami fedné egymást.Attól hogy titeket érdekel,a leszbikusokat ti nem érdeklitek,se a véleményetek,se a kérdéseitek, fel kell fogni és menni a heterókhoz. Ha ezt felfogtátok,nem lesz "undokság".De könnyebb sértődni,lejárató hadjàratokat undítani,habzó szàjjal hőbörögni mint elfogadni és tiszteletben tartani mások álláspontját.Bár itt a tisztelet ismeretlen fogalom,nem is értem a heteró nők hogy tudnak élni ennyi agresszió,erőszak,rosszindulat,butaság ,alacsony értelmi és érzelmi szinten.Nem is csoda hogy minden 2.nő ki van készülve idegileg.Gusztustalan amit csináltok,csakhogy neketek legyen igazatok,pedig csak fel kéne fogni hogy normálisan is szálljatok le a leszbikus nőkről....
2018. febr. 18. 20:14
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

Hát ne haragudj 16-os de te be is mutatod hogy lehet nem undok hangnemben sértően válaszolni!

Nem csak 20 éves kislányok vannak leszbik hanem velem egykorúak is.

Talán jobb ha tudod ez az oldal nem csak tiniknek működik..

Amúgy most is az jön le a fogalmazásodból ami a kérdezőnek is feltünt meg pár kommentelőnek meg persze velem együtt hogy ti valóban azt hiszitek felsőbbrendűek vagytok és sem kérdezni sem megszólítani nem lehet benneteket!

Én is írhatnám sértően hogy mit keresel itt, menj vissza a leszbi kategóriába!

Amit már én is régóta kerülök mint azt a bizonyos gőzölgőt mert a modorotok bicskanyitogató!!

Nem is csodálom hogy osztanak titeket, még az is lehet én is beállok a sorba...

2018. febr. 18. 20:30
 17/29 anonim ***** válasza:
51%
Nem a leszbikusokat kell perverz élvezettel mocskolni és nem fogunk semmit keresni itt.Amúgy a "korodbeli" leszbikus nők sem kíváncsiak rád,nem érted???? NEM AKARNAK VELED NORMÁLISAN SE BESZÉLNI NŐKRŐL,KAPCSOLATRÓL VAGY SZEXRŐL! Mivel egymás között se folyton ezek a témák,veletek meg NEM AKARNAK MIVEL SEMMI KÖZÖS NINCS BENNETEK- Jól bemutatod az agresszív,követelőző,nyomulós,pofátlan,értetlen stílust,amiért undokok veled.Főzésről,közlekedésről,időjárásról,kutyákról meg tudsz beszélgetni másokkal,akár meleg férfiakkal is,vagy tévedek?
2018. febr. 18. 20:46
 18/29 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem fogod fel,hogy nem kell pofátlankodni az a te bajod.Ez inkább a ti bemutatkozásotok,ugyanilyen hímsovének vagytok akkor is mikor "undokok" veletek,csak könnyebb másra hárítani mint beismerni a hibáitokat, csak akkor nem kell felháborodni hogy azokat akiket itt savaztok nem kérnek belőletek. Prédikáltok,prédikáltok a normálisságról,csak nem látom sehol azt a normálisságot meg tapintatot amivel előadjátok magatok.Lehet azért undokok veletek mert mindig ilyenek vagytok mint most?Jaj,nem könny3bb hárítani,ti normálisak vagytok.Csak előbb meg kéne mutatni hogy normálisak vagytok,aztán papolni. Vagdalkóztok itt mint a veszett kutyák és normálisságról beszéltek...Ezért vagytok kiutálva,nem azért mert mi vagyunk undokok. Ezek szerint még hazugok is vagytok,nemcsak agresszívek és szitkozódok,akkor csak jól gondoljuk,hogy el kell küldeni titeket melegebb éghajlatra.
2018. febr. 18. 21:09
 19/29 anonim ***** válasza:
52%
Én csak ilyen primitív,érzelmianalfabétával találkoztam,aki szerint vagy körbenyalizzák akármilyen bunkó is vagy mindenki csúnya,undok,aki ártatlanul támadja szegény kicsi őt..Az senkinek nem fordul meg a fejében hogy tán neki is vàltoztatni,alkalmazkodni kéne,mert nem csak azért utálhatnak mert mindenki rossza,hanem azért is mert igaz amit mondanak és ti vagytok a bunkó,értetlen verebek.
2018. febr. 18. 21:13
 20/29 anonim ***** válasza:
96%

Hülyeség a kérdés. Van undok leszbi lány meg kedves leszbi lány. Undok hetero pasi meg kedves hetero pasi. Fölényeskedő, beképzelt leszbi lány és szerény is. Normális pasi is meg hímsoviniszta. Burokban élő leszbikus lány és nyílt látásmódú leszbikus lány meg buta biszex srác és okos biszex lány. Meg biztos van kedves aszexuális meg bunkó aszexuális. stb

Lehet hogy egy kérdésben bunkón válaszolt vissza egy leszbi lány egy hetero pasinak. Akkor meg is volt rá az oka mert a pasi buta volt. De lehet hogy a pasi egy normális kérdést tett fel és tényleg ok nélkül támadta le a leszbikuzs lány. Akor meg azért mert az a csaj volt buta.

2018. febr. 18. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!