Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem a legjobb pasik a biszexek?
Én ugyan nem vagyok férfi, biszex viszont igen, és nagyon sértőnek érzem az utolsó választ, még saját magamra nézve is. Tipikus idióta, előítéletes hozzáállás. Ironikus, hogy egyesek melegként pontosan tudják, milyen érzés napról napra megküzdeni a sok esetben alaptalan sztereotípiákkal, mégis ugyanolyan kirekesztően tudnak viselkedni a biszexuálisokkal szemben, mint a társadalom velük szemben. (Igen, ez a jelenség fennáll a leszbikusok és a biszex nők között is, csak gratulálni tudok hozzá.)
Egy normális biszex csávónak a szemében nem kevesebb egy másik pasi, mint a nők. Ha tisztázta magában és elfogadta a saját szexualitását, akkor tudja, hogy a hagyományos családmodellről való lemondás nála is mindig benne lesz a pakliban, és képes lesz ennek az áldozatnak a meghozására, mikor megtalálja a számára megfelelő férfit. Attól, hogy valaki vonzódik mindkét nemhez, még nem kell gerjednie a világ összes emberére, mint ahogyan a melegek sem akarnak minden pasit megkefélni. A monogámia nem szexuális orientáció kérdése.
Elnézést, tudom, hogy kicsit OFF komment volt, de meg kellett írnom, nem bírtam megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!