Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok ha egy ilyen fiúval szevísen csókolóznék és szerintem életem egyik legjobb élménye lenne?
2015. okt. 26. 23:14
3/12 anonim válasza:
ha lányok is vonzanak akkor biszex.
amúgy kicsit igen:DDD
4/12 A kérdező kommentje:
a lányok vonzanak de sem a mellük sem a nemiszervük nem jön be.
2015. okt. 26. 23:22
5/12 anonim válasza:
te frankón homár vagy. de még az izlésed is ritka szar. az nem is fiú hanem valami madár ijesztő.
6/12 anonim válasza:
hát akkor valószínű, hogy meleg vagy
7/12 anonim válasza:
Nem feltétlenul vagy meleg, csak abban az esetben ha Te is fiú vagy :)
8/12 anonim válasza:
Tuti hogy homár vagy :'D
Lassan nem a szád kell ki nyitni hogy csókolózz vele. Hanem a segged is :'D :D
9/12 anonim válasza:
A lényeg, hogy szeress! Ha belegondolsz, akkor a homoszexualitásnak már régen el kellett volna tunnie a világból ha oroklott tulajdonság lenne, hiszen sokkal kissebb arányban orokíthetik azok akiknek nem lehetnek utódaik.
10/12 anonim válasza:
Bi vagy. Én is lennék a fiúk helyében:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!