Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem a legjobb pasik a biszexek?
Én meg azt nem akarom elhinni,hogy itt minden 2-dik ember biszex vagy homoszexuális.
De mielőtt valaki belém kötne, a melegeket kifejezetten kedvelem - és ( lehet fújjolni) de szerintem r!hadtul szexi 2 meleg srác együtt! Na jó...azért nem mindegyik, de amikor 2 férfias férfi szexel az nagyon "uh".
Viszont kizártnak tartom,hogy itt mindenki biszex lenne, ezt valahogy nem hiszem el. Mondjuk pont mostanában olvastam arról,hogy "divat" lett biszexnek lenni. Mondani bármit lehet.
Elsősorban a "biszex" lányokra gondokok. Na...egy szavukat nem hiszem el.
Sràcok szerintem ilyenben ritkábban hazudnának ( sőt )!!!
De valamiért menő szexi az ha egy csaj bi. Miért? Mert szereti a nőket? És szexi ha smaciznak?
Esküszöm egy kqva nagy puncit kéne nyalniuk egésznap ezeknek a "bi csajoknak" majd kiderülne hànyan azok valójában.
-.-
Istenem...
Lol, te már csak tudod, ki mond igazat a saját szexualitásával kapcsolatban, és ki "divatol". :D Talán azért biszex itt szinte mindenki, mert a 'Biszexualitás' kategóriában vagyunk, erre még nem gondoltál?
Egyébként bármikor szívesen nyalok puncit, felőlem végig is nézheted, ha ettől megnyugszik a lelked.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!