Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem biszex vagyok. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Igazábbol álandoan egy faszon jár az eszem és szopni akarok... Ugyanakkor a lányokat szeretem... Szoval akkor most én biszex vagyok?2017. febr. 5. 15:53
2/8 anonim válasza:
Esély megvan.. ha gondolod írhatsz privátot
4/8 anonim válasza:
Ez még csak kíváncsiság, de egészen biztosan van egy bi hajlam. Én magam nem tudok kötődni egy pasihoz, csak és kizárólag a farkuk érdekel. Egy női test egész más. :)
Transzival nem volt még dolgom, de talán számomra az abszolút ideális, simán járnék is egyel. :) 30/Bi/F
5/8 anonim válasza:
a hajlam meg van benned, biztos akkor lehetsz benne, ha kiprobálod a dolgot.
6/8 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Évek óta fantáziálok ezen, és bizton állíthatom, hogy nem vonzódom a férfiakhoz. Magam sem értem.
39F
7/8 anonim válasza:
Mindenkiben van biszex hajlam, persze a nőknél jobban ki szokott jönni. :)
8/8 anonim válasza:
Minimum kíváncsi, de az sem kizárt hogy biszex, ez akkor fog igazából kiderülni, ha megteszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!