Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undokok a leszbi lányok?
Jobban szopnak cici bimbit :D
Amugy en is ezt latom a leszbikus kategoriaban, ritkan is valaszolgatok mar ott, inkabb csak olvasok... Nagyon ritkan megfordul ott nehany ertelmes pasi is, aki szeretne megismerni a szivarvany-lanyok vilagat, de elkuldik oda ahonnan jott.
Kielégítlenek? :DDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDD Lol
A heteró nők között több a kielégítetlen, plusz a színlelés is gyakoribb. :D ;)
L/bi
"A pasikról hallani se akarnak".
Ezért leszbikusok.És nézd már meg milyen tömény gusztustalan,alpári mocsok szöveget nyomtatok itt le, miért csodálkozol ha ezek után undokok? Hiába magyarázzák szépen hogy nem,nem kell farok,nem vesznek be pasit,nem "csak egyszer" se fekszenek le velük,nem,hallgatják végig azt azt az alpári szennyet privátban amit itt nyomtok, akkor pofátlankodtok,erőszakoskodtok,meg akarjátok magyarázni hogy jobban tudjátok mi kell nekik mint ők maguk.Amíg ilyen bárdolatlan,műveletlen, hímsovèn és felszínes stílusban támadjátok őket 1.ne csodálkozz ha megvédik magukat,2.ne tedd az ártatlant,mintha kötelesek lennének nyalizni egy bunkónak, ne kérd számon máson az undokságpt, mikor te undorító,galád,okádék,tróger,állat vagy másokkal.Csak ugye más szemében a szálkát is, a fiétekben a gerendát se...
Kedves 8-as!
Előszöris lány vagyok, és sosem szóltam bunkó hangnemben hozzájuk.
Másodszor pedig, nem mindegyik pasi szokott ilyeneket írni. Én nem is nagyon láttam máshol. A teljesen értelmes megnyilvánulásokra is rosszul szoktak reagálni. Értem én, hogy nem vonzódnak hozzájuk, de attól még ők is emberek, beszélgetni nyugodtan lehetne velük :) Érdekes módon a meleg srácoknál ilyen nem szokott előfordulni, sokan keresik is a lányok társasagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!