Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csak szerintem undokok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undokok a leszbi lányok?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek. Néha olvasom a leszbi kategóriát, és nekem úgy tűnik, mintha be lennének zárkózva a saját kis világukba. A biszexek felé nem akarnak nyitni, a pasikról meg hallani se akarnak :D Így már én is inkább egy másik biszex lánnyal kezdenék, mintsem egy ilyennel.
2018. febr. 18. 11:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Itt én is ezt látom a való életben csak aranyos biszexeket ismerek. De a pasikkal megértem hogy mi bajuk van itt egy normális hozzászólás nincs tőlük, engem is idegesítenek.
2018. febr. 18. 11:27
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
*aranyos leszbikusokat.
2018. febr. 18. 11:27
 3/29 anonim ***** válasza:
86%

Jobban szopnak cici bimbit :D

Amugy en is ezt latom a leszbikus kategoriaban, ritkan is valaszolgatok mar ott, inkabb csak olvasok... Nagyon ritkan megfordul ott nehany ertelmes pasi is, aki szeretne megismerni a szivarvany-lanyok vilagat, de elkuldik oda ahonnan jott.

2018. febr. 18. 12:49
 4/29 anonim ***** válasza:
51%
Hallottam olyanról, hogy egy budapesti szórakozóhelyen leszbikus bulit rendeztek. A tulaj állítólag azt mondta, hogy soha többet nem vállalkozik rá, mert a vendégek kezelhetetlenebbek voltak, mint egy focidrukker-csapat. Törtek-zúztak állítólag.
2018. febr. 18. 13:00
 5/29 anonim ***** válasza:
78%

Kielégítlenek? :DDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDD Lol

A heteró nők között több a kielégítetlen, plusz a színlelés is gyakoribb. :D ;)

L/bi

2018. febr. 18. 13:54
 6/29 anonim ***** válasza:
73%
Nem undokok, csak bizalmatlanok. Olyanok, mint a kóbormacskák: ha közelítek feléjük, fenyegetésnek veszik és elszaladnak. :)
2018. febr. 18. 14:06
 7/29 anonim ***** válasza:
57%

"A pasikról hallani se akarnak".

Ezért leszbikusok.És nézd már meg milyen tömény gusztustalan,alpári mocsok szöveget nyomtatok itt le, miért csodálkozol ha ezek után undokok? Hiába magyarázzák szépen hogy nem,nem kell farok,nem vesznek be pasit,nem "csak egyszer" se fekszenek le velük,nem,hallgatják végig azt azt az alpári szennyet privátban amit itt nyomtok, akkor pofátlankodtok,erőszakoskodtok,meg akarjátok magyarázni hogy jobban tudjátok mi kell nekik mint ők maguk.Amíg ilyen bárdolatlan,műveletlen, hímsovèn és felszínes stílusban támadjátok őket 1.ne csodálkozz ha megvédik magukat,2.ne tedd az ártatlant,mintha kötelesek lennének nyalizni egy bunkónak, ne kérd számon máson az undokságpt, mikor te undorító,galád,okádék,tróger,állat vagy másokkal.Csak ugye más szemében a szálkát is, a fiétekben a gerendát se...

2018. febr. 18. 15:12
 8/29 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

Előszöris lány vagyok, és sosem szóltam bunkó hangnemben hozzájuk.

Másodszor pedig, nem mindegyik pasi szokott ilyeneket írni. Én nem is nagyon láttam máshol. A teljesen értelmes megnyilvánulásokra is rosszul szoktak reagálni. Értem én, hogy nem vonzódnak hozzájuk, de attól még ők is emberek, beszélgetni nyugodtan lehetne velük :) Érdekes módon a meleg srácoknál ilyen nem szokott előfordulni, sokan keresik is a lányok társasagát.

2018. febr. 18. 15:38
 9/29 anonim ***** válasza:
58%
Azért mert az "ilyeneket " törlik,a "normálisak" meg ha normális hangnemben vannak is,akkor is provokatív,szexista tartalommal bír. A meleg pasik jóhogy keresik a lányok társaságát,nézd meg hogyan nyilatkoznak a MELEG (a normális meleg pasikról,akik nem nézik le a nőket,nem melegnek adják ki magukat hogy zaklassák a leszbikusokat,nem perverzek), a lányok,meg nézd meg mit írtak pl.ide neked a pasikák akiket pártolsz. Próbáld ki,írj ki kérdést a leszbikus kategóriában ilyen előítéletes felhang nélkül a meleg pasikról,aztán érdekesség képpen kérdezd meg a heteró pasikat is a melegekről.Aztán vedd össze a kettőt.(Furcsa hogy a melegkatrgóriát nem nézed,hogy mit írnak oda a heteró pasik).De ha meglepetést akarsz írj ki itt a biszex kategóriában kérdést lányokank a biszex pasikról.(Furcsa,hogy ezeket se olvasod,én igen,de rajta írj ki minden kategóriában,jegyzetelj és meglátjuk utána hogx fog állni a szád,előtte ne papolj).A heterókák véleményét most ismertük meg a leszbikusokról, megmutatták hogy kell nem undoknak lenni.
2018. febr. 18. 15:54
 10/29 anonim ***** válasza:
84%
Azért a te stílusod se semmi, Utolsó. :)
2018. febr. 18. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!