Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abszolút hetero nőnek lehetnek leszbikus hajlamai?
én nem mondtam, hogy minden nőnek....
de ő gyakran hozzámér, mondja, hogy gyönyörű vagyok, jó az illatom... keresi a társaságom...
Egy hetero,nem akar semmit sem szexuálisan egy azonos neműtől.
Az 1-es jól írja.Van,aki még magának sem meri bevallani,hogy van benne biszex hajlam mert szégyelli.
Kedves kérdező! 06.21-én 20:30-kor a következő kérdést tetted fel. "Egy full hetero és egy biszex lány között lehet valami?"
Miből gondolod, hogy ha akkor nem kaptál Neked megfelelő választ, akkor az egy kicsit átfogalmazott kérdésedre más válaszokat fogsz kapni?
Szerintem 2nő kapcsolatába simán belefér az,hogy megérint,azt mondja,hogy jó az illatod,és keresi a társaságod
Nos mivel a barátnője vagy nyilvan nem fog:megütni,azt mondani hogy büdös vagy és elkerülni
A fentiek persze minden sexuális vonzalom nélkül történhetnek.
Mert ezek nem jelentenek semmit azon kívül,hogy jófejnek tartmés ezért (is )szeret veled lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!