Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Abszolút hetero nőnek lehetnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abszolút hetero nőnek lehetnek leszbikus hajlamai?

Figyelt kérdés
Teljesen heteronak vallja magát én néha mégis úgy érzem a nők ia bejönnek neki... lehet ez?
2017. jún. 24. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
NEM. alljatok mar le ezzel a kamu "minden nonek vannak leszbikus gondolatai" szoveggel, akkor en nem no, hanem egy sajt, vagy mittudomen mi vagyok, mert NINCSENEK. azok vigasztaljak magukat ezzel, akikben van hajlam, csak nem ismerik el.
2017. jún. 24. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:

én nem mondtam, hogy minden nőnek....

de ő gyakran hozzámér, mondja, hogy gyönyörű vagyok, jó az illatom... keresi a társaságom...

2017. jún. 24. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Egy hetero,nem akar semmit sem szexuálisan egy azonos neműtől.

Az 1-es jól írja.Van,aki még magának sem meri bevallani,hogy van benne biszex hajlam mert szégyelli.

2017. jún. 24. 21:42
 4/7 A kérdező kommentje:
és az én esetemben vajon mi van?
2017. jún. 24. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező! 06.21-én 20:30-kor a következő kérdést tetted fel. "Egy full hetero és egy biszex lány között lehet valami?"

Miből gondolod, hogy ha akkor nem kaptál Neked megfelelő választ, akkor az egy kicsit átfogalmazott kérdésedre más válaszokat fogsz kapni?

2017. jún. 25. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
A kérdés a legnagyobb hülyeség amit olvastam. Az abszolút heteró és a leszbikus hajlam ellentétben áll egymással. Ha valaki abszolút heteró nincsenek leszbikus hajlamai. Ha valakinek vannak leszbikus hajlamai az nem abszolút heteró. XDDDD
2017. jún. 25. 09:37
 7/7 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem 2nő kapcsolatába simán belefér az,hogy megérint,azt mondja,hogy jó az illatod,és keresi a társaságod

Nos mivel a barátnője vagy nyilvan nem fog:megütni,azt mondani hogy büdös vagy és elkerülni

A fentiek persze minden sexuális vonzalom nélkül történhetnek.

Mert ezek nem jelentenek semmit azon kívül,hogy jófejnek tartmés ezért (is )szeret veled lenni.

2017. jún. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!