Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok ti hogy álltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manócica1302 kérdése:

Biszex lányok ti hogy álltok az alkalmi kapcsolatokkal (lányokkal)? És ha van köztetek ilyen aki ezt szereti, mennyire jön be általában?

Figyelt kérdés

2017. jún. 18. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

vannak akik szeretik az alkalmi kapcsolatokat, ugyan úgy mint a férfiaknál :) sok esetben ez izgató is, hogy "friss" és nem egy megszokott partner

18/L

2017. jún. 18. 17:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is így vagyok de sajnos általában ha kiderul hogy csak alkamit szeretnék akkor ott hagynak...19/L/Bi
2017. jún. 18. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mióta egyetemre járok csak alkami kapcsolataim vannak, én nem vágyom többre. Bukott már bele kapcsolatom, nem tudokcsak egy emberre koncentrálni. Szeretem kelletni magam és szeretem érezni ha kellek, szóval imádom az alkami kapcsolatokat.

20LL

2017. jún. 18. 17:54
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Szerelmes csak férfiba tudok lenni. Kapcsolatot, majd egyszer családot, gyerekeket csak férfival tudok elképzelni.

Biszex vagyok, ezt nem tagadom, de lányt csak fiúval hármasban tudok elképzelni, vagy úgy kettesben alkalmira, ha egy normális férfi sincs a közelben.

Nekem egy másik nővel való szex csak maszatolás egy férfi-nő együttléthez képest.

22/L

2017. jún. 18. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire alkalmi kapcsolataim vannak nőkkel, bár mostanában inkább egy fix szex partnerre vágynék.
2017. jún. 19. 00:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Volt már alkalmim is, nem látok benne semmi rosszat, de komoly kapcsolataim is szoktak lenni nőkkel,beléjük is tudok szeretni,sőt mostanában jobban érdekelnek a nők.

24/N

2017. jún. 19. 09:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én leginkább csak vágyom rá. Sajnos nem adatott meg,hogy kipróbáljam,aki tetszett az mást szeretett volna,aki meg akart engem az vagy nem tetszett, vagy valami betegeset szeretett volna. Egyszer úgyis sikerül találnom egy vagány csajt..

22/l

2017. jún. 20. 00:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én barátság extrákkal kapcsolatban vagyok a legjobb barátnőmmel. Kényelmes, nem kell idegent felvinnem magamhoz, teljesen jó. Egyéjszakás nem menne.
2017. jún. 21. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én benne lennék egy alkalmasba is, meg barátság extrákkal is tetszene:)

L/18/bi

2017. júl. 10. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én simán benne lennék 17/l
2017. aug. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!