Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Leszbikus vagyok vagy biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok vagy biszex?

Figyelt kérdés
Elég hosszu ideje tudom magamról hogy van valami kis ferde hajlamom de ez az elmúlt időben annyira felerősödött hogy lassan a pasikkal me se nézem csak a csajokat és csak kapkodom a fejem hogy huha annak a csajnak de jo segge van de egy pasira már nem is tekinek igazán úgy hogy a másik felem lehetne
2017. jún. 21. 23:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy 19l
2017. jún. 21. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
ezt igy nehez megmondni lehet hogy biszex de lehet nem atol fug hogy kire izgulsz ha a pasikra is akkor biszex ha csak a nokre akkor lezbi vagy fullra vagy kivancsi hetero mert ha pasiban lehet az hetero aki pasikkal szexel akkor csajban is szerintem de nem bizti
2017. jún. 22. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig nem fejtettem meg ezt az identitás problémát az embereknél. Nem attól leszel ilyen vagy olyan beállítottságú mert szexuálisan ez vagy az a nem vonz. Semmi köze hozzá, ha van egy személy akiben annyira megtalálod azt amire vágysz legbelül hogy gondolkozás nélül rávágod hogy simán el tudnád képzelni mellette az életed. Legyen ez férfi nő idős fiatal.

Persze ha szexre kell akkor meg az alap ösztöneid vágyaid jönnek ki. Az emberek nagyon szeretnek nevet/címkéket adni mindennek - főként hogy egy szóval össze lehessen foglalni valamit, ahelyett hogy körül kelljen írni. Viszont a szexualitás és az érzelmek nem ennyire sablonosak.

Neked nincsenek ferde hajlamaid. Simán csak ember vagy. Ez vagy te, benned van. Viszont most olyan korszakodat éled hogy a nők felé több érdeklődést mutatsz. Vagy enyhül, elmúlik vagy felerősödik és megragadsz. A lényeg hogy találd meg magad. Nincs ezzel probléma.

2017. jún. 22. 01:37
 4/4 anonim ***** válasza:
86%

"pasiban lehet az hetero aki pasikkal szexel"

Mi van??

Hogy lenne már az a pasi hetero aki pasikkal szexel?? XDDDDDD

2017. jún. 22. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!