Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy leszbikus vagyok; vagy csak biszex?
Eddig úgy gondoltam, hogy biszex vagyok, mert régebben voltak olyan fiúk, akik úgymond tetszettek. De ezek az érzések valamiért mindig megmaradtak "plátói" szinten. Mármint van olyan, hogy egy pasit vonzónak találok, és zavarba hoz, de valójában nem akarnék tőle semmit. Inkább csak imponál, ha valaki akar tőlem valamit, de ezt leszámítva a női test izgat. Eddig úgy gondoltam, hogy csak nem találtam még olyan fiút, akit eléggé "ismerek" és tényleg megfelelő számomra, de mostanában megint elbizonytalanodtam. Egyértelműen a lányok felé hajlok jobban, ha kapcsolatról, szexről van szó, lányt képzelek magam mellé. Egyszer voltam igazán szerelmes, az is egy lányba (ekkor jöttem rá, hogy nem vagyok heteró).
Szóval a nagy kérdés:
Lehet, hogy leszbikus vagyok valójában; vagy valamiért gátlásos a fiúk felé (de ha igen, akkor miért, illetve, hogy tudok ezen segíteni?); esetleg csak simán biszex, aki a nőket preferálja? Még azt hozzáteszem, hogy egy részeg csókot leszámítva 0 tapasztalatom van mindkét nemmel. Nyilván így még nehebb ezt eldönteni, de úgy szeretnék végre biztos lenni magamban, meg nem akarom az embereket "átverni", illetve áltatni. :(
A rutin azert majd meghozza a valaszt. Amig nem spriccelt rad sperma, amig nem erezted hogy egy f@rok dorgoli a huvelyed belsejet, csiklodat, amig nem erezted hogy szeretsz puncit nyalni vagy punichoz dorzsolni a tiedet addig ezt nem fogod tudni.
Hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!