Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tegyek? Biszex vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Biszex vagy leszbikus vagyok? 18

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatom van2éve és közép iskolába kerültem ösze barátkoztam az iskola legszebb lányával teljesen oda voltam a szépségéért.Pár nap alatt legjobb barátok lettünk.Neki is komoly kapcsolata van szereti a barátját és énis az enyémet.De egy idő után vonzodni kezdtem hozá és ő is hozzám az órákon csak úgy elkezdett fogdosni és szünetben megcsókolt.És azóta mindig csókolózunk és teljesen normális nekünk azt hiszem szerelmes vagyok belé de a barátomat is szeretem ez olyan bonyolult nem tudom leírni érthetően.

2017. jan. 21. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férfiakhoz meg a nőkhöz is vonzódsz akkor biszex vagy.
2017. jan. 21. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Leszbikus - csak nőkhöz vonzódik.

Biszex - pasik és csajok is bejönnek neki

Mi a kérdés?

2017. jan. 21. 23:20
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Pansexuális?

Énis az vagyok.

Azthittem biszexualítás,de rájöttem, hogy nem.:)

Pan, mikor nem érdekel a neme,lehet transz, bármi , ha szereted szereted.

2017. jan. 21. 23:27
 4/7 anonim válasza:
100%
Kétkapura játszol és kész...
2017. jan. 22. 07:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt bi vagy másrészt poligamista. Márnha a barátod s a barátnőd tudnak egymásról, s nincs problémájuk a mostani állapottal. Ha nem tud az egyik fél erről s nek is nézné jó szemmel az általában a megcsalás kategória.....
2017. jan. 22. 10:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez megcsalásnak számít tök mindegy hogy a másik nemmel. Ha a barátod nem tudja akkor mondd el neki.
2017. jan. 22. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is több mint két éve élek kapcsolatban a barátommal,de megismerkedtem egy leszbikus lánnyal és néha elképzelem ahogy csókolózunk. Ennél többet nem szeretnék, de azért szeretném érezni egy nő közelségét. A barátom tudja, hogy régen vonzott a dolog, és azt mondta hogy amíg nem csinálok semmit fiúval, addig őt nem érdekli különösebben. Ha akarsz beszélgetni esetleg akkor írj. 20L
2017. jan. 22. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!