Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vágyhat egy 14éves lány egy komoly kapcsolatra?
Nem a kor határozza meg az éretséget
14 évesen is lehet komoly kapcsolatra vágyni.
A címkéből gondolva szerintem én is válaszolhatok.
Én nem jönnék össze, nekem is túl fiatal. De ez nem jelenti azt, hogy neki ne lehetne komoly kapcsolata.
17/L/L
Ezt csak o tudhatja:)
En igen,mert korban hozzam illo lenne,de ez egyenfuggo
Én anno vágytam komoly kapcsolatra és volt is egy több, mint egy éves. :) Nyilván most nem jönnék össze 14 évessel, mert tudom, hogy nem lenne számomra szellemileg kielégítő a helyzet és furán is érezném magam igazából. Ilyen "megrontós"? Nem tudom kifejezni, de kellemetlen lenne.
19/l
A probléma nem az életkorral van. Lehet valaki érett 14 évesen. Az igazi probléma az, hogy nem érdemes 14 évesen komoly kapcsolatot remélni, mert a tinik sokat "próbálgatnak" egyáltalán nem biztos, hogy akivel összejössz holnap is leszbikus/biszex lesz. Az idősebbek, meg teljesen más élethelyzetben vannak.
16/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!