Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vágyhat egy 14éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vágyhat egy 14éves lány egy komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Ti összejönnétek egy 14 évessel?

2017. jan. 14. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kor határozza meg az éretséget

14 évesen is lehet komoly kapcsolatra vágyni.

2017. jan. 14. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fix hogy nem jönnék össze vele, hozzám túl fiatal.
2017. jan. 14. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A címkéből gondolva szerintem én is válaszolhatok.

Én nem jönnék össze, nekem is túl fiatal. De ez nem jelenti azt, hogy neki ne lehetne komoly kapcsolata.

17/L/L

2017. jan. 14. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy hány éves akar vele összejönni. Egy 14 éves akármennyire érett (a korához képes), máshogy látja a világot, mások a prioritásai, mint pl egy 18 évesnek (és affelet).
2017. jan. 14. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt csak o tudhatja:)

En igen,mert korban hozzam illo lenne,de ez egyenfuggo

2017. jan. 27. 18:17
 6/7 anonim válasza:

Én anno vágytam komoly kapcsolatra és volt is egy több, mint egy éves. :) Nyilván most nem jönnék össze 14 évessel, mert tudom, hogy nem lenne számomra szellemileg kielégítő a helyzet és furán is érezném magam igazából. Ilyen "megrontós"? Nem tudom kifejezni, de kellemetlen lenne.

19/l

2017. jan. 28. 13:43
 7/7 LB01 válasza:

A probléma nem az életkorral van. Lehet valaki érett 14 évesen. Az igazi probléma az, hogy nem érdemes 14 évesen komoly kapcsolatot remélni, mert a tinik sokat "próbálgatnak" egyáltalán nem biztos, hogy akivel összejössz holnap is leszbikus/biszex lesz. Az idősebbek, meg teljesen más élethelyzetben vannak.

16/L/L

2017. márc. 27. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!