Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki ennyi idősen komoly kapcsolatra vágyik?
Én a jövő hónapban leszek 20 éves,én sem szeretem az egyéjszakásokat,tartós kapcsolatban szeretnék majd élni, még van bennem egy kis kalandvágy.Ilyen netjibanc nem vagyok és nem is akarok lenni de úgy érzem,kell hogy több barátnőm legyen,mielőtt megtalálom az igazit.Tehát nem igénytelen diszkóprosti akarok lenni,hanem igényes,művelt nőkkel akarom jól érezni magam, tapasztalatokat gyűjteni,úgymond kiélni magam,mielőtt eljönn a nagybetűs szerelem,akivel természetesen monogám kapcsolatot akarok,megcsalás és játszmák nélkül.Ezzel most nem elkeseríteni akarlak,hanem azt akarom mondani,hogy ha jönni akar a szerelem úgyis jönni fog,addig használd ki az időt,szórakozz,érezd jól magad,ismerkedj,barátkozz,persze ésszerű és normális keretek között,normális emberek között.Ne görcsölj rá a társkeresésre,ne is gyöpösödj be,ha pedig jön lehetőség ragadd meg,ha másra nem is,de tapasztalatnak jó lesz,és majd jön valaki akivel egymást keresitek.Én úgy vagyok vele,hogy legalább nem komoly kapcsolatban jöttek elő ezek a vágyak,nem kell őket elfojtani,nem bántom meg a szerelmemet,stb,van pozitiv oldala is,azt kell nézni.
19 nemsokára 20/L/L
Ha nagyon rágörcsölsz, nem igazán fog menni. Nekem például sosem jött úgy össze, hogy ha kifejezetten párkapcsolat miatt ismerkedtem másokkal.
Kezdetnek miért nem próbálsz meg barátkozni? Ismeretségi kört kiépíteni az LMBT világban.
Én például szívesen barátkozom. :)
16/L/L
Nagyon szépen köszönöm ezt a sok véleményt ilyen rövid időn belül!
Nálam 24 a felső korhatár, azt még a saját korcsoportomnak tartom :)
Gondoltam rá, -mint az utolsó ,bizonytalan mondatom is sejteti- hogy ha már kapok ajánlatokat, oruljek is éljek vele, de nem tudnám elkülöníteni a szexet az érzelmektől. Nem ítélem el azokat akik így tesznek, sőt, talán ez a logikus felfogás, hogy élvezzük amíg lehet , senkinek sem artunk vele, de ha rá is szannam magamat, több fájdalmat okozna mint oromot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!