Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van olyan lány, aki ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki ennyi idősen komoly kapcsolatra vágyik?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, de sem most, sem soha ezelőtt nem vágytam egy éjszakás kalandra. Szeretnék magamnak párt találni, írtak rám, nézegettem csoportokat, de a korosztályomból mindenkinek csak sexre kellek. Bisex gyanús lányok rajtam akarják tesztelni az identitásukat, vagy csak kíváncsiak, a többi meg szimplán nem akar kapcsolatot. szórakozó helyen ugyan ez lenne, csak kínosabban éreznem magamat szemtől szemben vissza utasítani egy gyors menetet. Jobb lenne feladni és nekem is az elvezetekert élnem?

2017. jan. 12. 12:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem. Akkor most komolyat akarsz, vagy sem?
2017. jan. 12. 16:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Komolyat, de könnyebb lenne feladni az elveimmel együtt...
2017. jan. 12. 16:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Én szintén egyedül komoly kapcsolatot keresek, tehát átérzem milyen nehéz párt találni. Esetleg, ha lenne kedved ismerkedhetnénk. :) 19/L
2017. jan. 12. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy jobb lenne feladni. Szerintem legalábbis. Nekem se nagyon akar összejönni senki. Mindig mindenki messze van sajnos. :) De attól még nem adom fel én se. :D Szóval csak legyél türelemmel,előbb-utóbb Úgyis jönvalaki. :)

19/L

2017. jan. 13. 07:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást :) 🌻🌼🌺🌸💮
2017. jan. 13. 09:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem, én tavasszal fogom tölteni a 19-et, és nem érzem, hogy igényem lenne arra, hogy "kiéljem magam". Felőlem aki akarja, csinálja, nem fogok pálcát törni a feje felett, de nekem nem ez a testhezálló.

Mondjuk én nem leszbikus vagyok, hanem biszex, nem tudom, ez számít-e.

2017. jan. 13. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!