Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Misshutcherson kérdése:
Lehet leszbikus/bi?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akivel elég joban vagyunk. Úgy érzem, hogy a fiúkhoz vonzódik, egy csomó #lovegoals kepe van hetero párokról... De neha úgy nez ram, hogy majd meghalok tole... Nekem nagyon bejon, es próbálkoztam ilyen alelkoszono öleléssel, es kicsit tovább öleltem, mint illene, de nem zavarta, meg neha oran ramdol vagy en ra. Ez csak jo barátság, megturi vagy leszbi/bi?2016. dec. 12. 21:51
1/8 anonim válasza:
hát ha belőlem meg a legjobb barátnőmből indulok ki akkor ez még nem jelent semmit max h közeli barátok vagytok
szerintem az a legtisztább ha megkérdezed tőle h tetszik e neki valaki csak burkoltan :) hajrá
2/8 A kérdező kommentje:
Meg is tennem, de felek, hogyha nem az, es valami miatt megharagszik ram, esetleg véletlenül elmondja vagy valaki megtudja, es sajnos elég homofób a sulink, es meg 4 evem van hatra. 😢
2016. dec. 12. 22:00
3/8 anonim válasza:
de azt nem kell neki elmondani h neked mi az identitásod
vagy tudja? mert ha tudja sincs tragédia
és nem hiszem h olyan "görény" lenne hogy elmondja bárkinek is
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudja, de folyamatosan dobogatok kis jeleket, de nem hiszem, hogy eszrevenne😢
2016. dec. 12. 22:04
6/8 A kérdező kommentje:
#4?? Nem vagyok Olga😂 (még)
2016. dec. 12. 22:04
7/8 anonim válasza:
hát akkor meg no para
nem tudja nincs bizonyítéka
és amúgy a nagy "barinők" szokták egymást faggatni h ki tetszik kinek
és úgy természetesen valamikor megkérdezed vagy beszélgettek erről
ne aggódj ha azt kérdezed meg hogy és amúgy neked tetszik valaki ? abba még nincs semmi
8/8 anonim válasza:
igen, én is láttam annak idején a gimiben, hogy lányok kézenfogva járkáltak, meg egymást ölelgették, és igazából azért teszik az ilyen tini lányok, mert még nincs pasijuk. és a szeretetre meg vágynának. de persze lehetnek később jelek, amik arra utalnak... öleld sokat nagyon. meg küldd a jeleidet továbbra is, aztán hátha lesmárol :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!