Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kene tennem?

Figyelt kérdés

Az van h 15/L vagyok. Leszbikus. Es van akit szeretek (legjobb baratnom) tud mindent stb..

De van egy masik baratnom akit eddog cdak sima baratnak mondtam. Kb egy honapja elkezdtett puszilgatni, olelgetni. Akor mar tudtam h mi van. Erre 2 nappal ezelott kaptam zole egy kevelet ahol leirta az erzeseit irantam.

Nemtudom h most mit tegyek. Van akit szeretek. Es ot nem hagyom el. Mit kene tennem? A lany mist kezdi felfogni h lanyba szerelmes. Elegge meg van ilyedve. Fel meg stb...

H segitsek rajta?

/Kerem csak normalis valaszokat. Idiotak kimeljenek/

Elore is koszonom

2016. okt. 7. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán mond azt neki, hogy ne siesse el és gondolja át, hogy biztos, hogy ezigy komoly a részérõl.
2016. okt. 7. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Igaz. De ha kooly. Akkor h cselekedjek?

Velem eh mar mgtortent. Pontosan ugyanez. S ugyanigy. De mar nem emlehszem h a lany mit tett vagy en.

2016. okt. 7. 22:49
 3/4 anonim válasza:

A legjobb bnőd is leszbi?Lehet belőle valami?Szerintem ha vele működni fog akkor a másikat hagyjad.Viszont ha csak jó arátnők maradtok akkor indulj a másik fele s a másikkal egy darabig ne talizzatok,hogy ne érezz iránta!

+Megengeded h feltegyek pár személyes kérdést priviben??

2016. okt. 9. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze nyugodtan. Amúgy nem ő nemnagyon vagyis nem tudja eldönteni hogy melyiket nemhez vonzodjon. És vele nem fog működni. Próbáltuk. Nem ment. Akitol a levelet kaptam ő csak barát. Nem tudom vele elképzelni.
2016. okt. 13. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!