Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szörnyen tanácstalan vagyok. Van egy nálam jóval idősebb család nélküli nőci, másfél éve napi szinten beszélünk. Persze én már az elején elég rendesen beleestem. Ő fogalmam sincs, hogy hogyan vesz engem, na meg még azt sem tudom, hogy van- e valami leszbikus hajlama.. Valahogy erre a témára sosem került sor. Tudni kell, elég nagy pasi gyűlölő.. De attól még nem biztos a vonzódás a saját neméhez... Nagyon- nagyon közel állunk egymáshoz, mindent megbeszélünk. A szivecskék sem maradhatnak el egy nap sem az írásunkból, szörnyen kedves velem.. Egy nap 25 x elmondja, hogy vigyázzak magamra... Viszont ahogy elnéztem, másokkal is nagyon szépen beszél.. 2 hónapja azonban összekaptunk egy régi barátnőmmel, inkább a nőci miatt.. Nem igazán tetszett neki, hogy annyira oda vagyok érte, sokat fogok mellette.. Ő pedig tudott erről a egészről, hogy mit érzek... A nőci 1 hónapja baromi fura, kérdezgettem, hogy mi a gond, de azt mondta, hogy már tudhatnám, hogy úgyis tudtomra adja, ha van valami baj.. Mostanra már egyáltalán nem is ír, nem beszélünk.. Őszintén, én ezt nagyon rosszul viselem.. Nem akarok az agyára sem menni, hogy hajtom.. Fogalmam sincs, hogy mi a szösz van vele.. Mit kéne tennem ilyen helyzetben? Volt már valaki hasonlóan?
2016. máj. 5. 14:52
 1/1 Csak_egy_pasas ***** válasza:

Szerintem légy türelmes! Ha túlságosan nyomulnál, azt megérezné… légy türelmes és előbb-utóbb ki fogja bökni mi a baj! Tudhatnád hisz nőből vagy, hogy egy nő sosem tudja túl sokáig magában tartani, ha baja van…

Arra viszont készülj, hogy robbanásszerű meglepetés is lehet…

Vannak nők, akik vissza-visszatartják, aztán hirtelen robbannak…

Csak légy türelmes…

2016. máj. 5. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!