Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb haverom átjött hozzánk és most itt alszik, a szobámban. Felébredne ha megcsókolnám álmában? Haragudna?
Fiúk vagyunk, 20 év alattiak.
Tudom róla hogy meleg, én azt hittem hetero vagyok, megbeszéltük hogy egy bizonyos határt nem lépünk át, de az régen volt. Azóta azt hiszem beleszerettem, de nem tudok vele elképzelni semmi komolyat. Úgy egy órája nézem ahogy alszik, egyszerűen gyönyörű és meg akarom csókolni. Ez baj?
Gondoltam rá hogy csak kiverem és alszok, de nem tudnék holnap a szemébe nézni így.
Ismerős helyzet. Én is hónapok óta szerelmes vagyok egy srácba, de eddig nem mertem neki elmondani, mert nem tudtam, hogyan közelítsek felé, és mert féltem, hogy nem kölcsönös ez az érzés.
Aztán rájöttem, hogy magammal szemben is és vele is az a legkorrektebb, ha őszintén elmondom, amit érzek. :)
Mond el neki bátran, hogy hogy érzel iránta, hidd el hatalmas megkönnyebbülés lesz. :)
Lol, véletlenül megtaláltam a kérdésem így két év után. :D
Nosztalgikus.
Na és ? Volt valamikor bátorságod elmondani ? Vagy vége a kapcsolatotoknak ???
Drukkoltam, hogy bevallod, és Ő örülni fog !
Mi lett ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!