Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet? Lehet, hogy tetszem neki?
Mostanában a legjobb barátnőm szokatlanul közel került hozzám. Persze,gondolom még a barátság keretein belül vagyunk,de néha nagyon fura,félreérthető dolgokat szokott csinálni. Sokat szoktunk egymással perverz dolgokról beszélni,ilyenkor mindig ugratjuk is egymást. Ez olyan dolog,amit mással nem vitatnék meg,de vele még ilyenekkel is lehet viccelni. Gondolom ő is csak viccel..de néha úgy érzem,hogy ez több,mint vicc. Az első példám,hogy mikor talizunk mindig jól megnézi a ruhám,mármint,hogy mennyire van kivágva. És ha elég rendesen kilátszik a mellem,akkor ő ezt mindig örömmel nyugtázza és örül neki,ráadásul el is várja tőlem,hogy ne takargassam magam. Mivel szinte tesóm,ezért bármilyen hülyeséget poénnak tudok venni,ahogy ő is. Ha például lehajolok és ő kicsit többet lát a pólómon át,mint kéne,akkor azt is szóvá teszi szépen mosolyogva és dicséri a melltartóm. Ezt még kicsit furának tartom,néha a visszakérdezéseimtől nem tudja,hogy mit is kéne válaszolnia,de egészen idáig ezt ráhagytam. Viszont ma még ennél is többet tett:
Ott ültem az ágy szélén és ő pedig az ágy mellett egy gurulós széken. A lábam fel volt téve egy kis sámlira. Erre ő fogta magát és a lábát végig húzta egészen a combom elsejéig. De mikor látta,hogy meglepődtem,akkor sem állt meg,egészen elkalandozott a lába odáig...Én teljesen oda meg vissza voltam az érintésétől,de természetesen nem mutattam. Aztán volt valami vicces visszakérdezése és ebből is csak egy jó poén lett,miszerint: Csak gyakorlom. Mondta ki őszinte kacajjal. Igazából neki egy srác tetszik,akiről folyton áradozik,de ez még nekem is egészen furán veszi ki magát...Szerintetek ezt miért csinálja?
(Én leszbikus vagyok,ő hetero,legalább is nekem ezt mondta. És igen,tudja,hogy én a lányokhoz vonzódom) A válaszokat előre köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!