Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A legjobb haverom átjött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb haverom átjött hozzánk és most itt alszik, a szobámban. Felébredne ha megcsókolnám álmában? Haragudna?

Figyelt kérdés

Fiúk vagyunk, 20 év alattiak.

Tudom róla hogy meleg, én azt hittem hetero vagyok, megbeszéltük hogy egy bizonyos határt nem lépünk át, de az régen volt. Azóta azt hiszem beleszerettem, de nem tudok vele elképzelni semmi komolyat. Úgy egy órája nézem ahogy alszik, egyszerűen gyönyörű és meg akarom csókolni. Ez baj?

Gondoltam rá hogy csak kiverem és alszok, de nem tudnék holnap a szemébe nézni így.

2015. júl. 16. 02:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
100%
azért inkább ne smárold le, hiszen mégiscsak párkapcsolatban él. csak mond el, hogy mit érzel. az nagyot fog lökni a dolgon. és reméljük - jó irányba! :)
2015. aug. 11. 22:06
 42/66 anonim ***** válasza:
91%
Ti nagyon aranyosak vagytok, hogy nézted kb egy óráig, hogy alszik a barátod és megpusziltad ő visszapuszilt aztán meg a karodat fogta mint egy rágókát óó tényleg aranyosak vagytok olyan jó volt ezeket olvasni. ilyen tiszta lelki érzéseket. Móni 29.
2015. aug. 19. 13:17
 43/66 anonim ***** válasza:
100%
bocs nem jól emlékeztem a második oldalon lévő írásodra, nem rágókát, alvókát írtál az még aranyosabb hasonlat(bár rágóka is létezik a babáknak)
2015. aug. 19. 13:18
 44/66 anonim ***** válasza:
100%
És azóta nem történt semmi?
2015. aug. 19. 13:27
 45/66 anonim ***** válasza:
0%
Megdughatlak? 22/f
2015. aug. 19. 17:02
 46/66 A kérdező kommentje:

Nem akarok más fiút és nem akarom h bárki megdugjon, nekem csak ő kell és ha már lehet választani akk ink én őt.

De már mind1. Elköltözött 1400 km-re innen. Aug végén jönnek csak vissza 2 napra a maradék holmijukért, aztán vége. Nem látom többet mostanába.

2015. aug. 21. 23:50
 47/66 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltél már vele úgy igazán az érzéseidről?

Eléggé fontos lenne, és egyáltalán nem önzőség. Mielőtt tényleg késő lenne.

Elolvastam amik történtek, és úgy látom ő sem közömbös feléd. Ha azt mondta nem szerelmes a másik fiúba igazán, de nincs ami miatt itt maradjon, könnyen lehet, hogy csak azért mondta, hogy kiprovokáljon tőled egy vallomást.

Hogy adj neki okot, hogy mégis maradjon.

Az nem valószínű, hogy elfelejtette ami este történt, de lényegében teljesen mindegy.

Az a fontos, hogy mindenképp találd meg a módját, hogy őszintén beszélgess vele kettőtökről, még akkor is, ha nem változtat semmin, különben bánni fogod, hogy nem tetted meg, mikor lehetőséged volt rá.

Nem veszíthetsz semmit.

Ui.: Ne haragudj, de totál ez a jelenet jutott eszembe a sztoridról:

https://www.youtube.com/watch?v=srzobRvzs4I

Külön felhívnám a figyelmedet az idézetre a végén:

"Nem nyílik korlátlan lehetőségünk arra, hogy megkapjuk, amit akarunk. És nincs annál rosszabb, mint kihagyni valamit, ami megváltoztatná az életünket."

Sok sikert!

Ha ez erőt ad, szerintem vagyunk egy páran, akik szurkolnak neked. :)

2015. aug. 22. 00:18
 48/66 anonim ***** válasza:
89%

48-as Te egy igazi paraszt vagy!

Megsúgom,nem jut neked több nő :D Ilyen gy#kér,mint te senkinek sem kellene ;)

2015. okt. 2. 18:28
 49/66 anonim ***** válasza:
9%
Életben nem lesz annyi nőd, mint amennyi nekem volt. Ezt meg én súgom meg neked, te világtalan..
2015. okt. 2. 21:01
 50/66 anonim válasza:
76%

Hát drága az ilyen szaréletű parasztoknak mint te pont nem maradnak nők :D

És kérdező, alakult valamit a dolog azóta?:)

2015. okt. 3. 02:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!