Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A legjobb haverom átjött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb haverom átjött hozzánk és most itt alszik, a szobámban. Felébredne ha megcsókolnám álmában? Haragudna?

Figyelt kérdés

Fiúk vagyunk, 20 év alattiak.

Tudom róla hogy meleg, én azt hittem hetero vagyok, megbeszéltük hogy egy bizonyos határt nem lépünk át, de az régen volt. Azóta azt hiszem beleszerettem, de nem tudok vele elképzelni semmi komolyat. Úgy egy órája nézem ahogy alszik, egyszerűen gyönyörű és meg akarom csókolni. Ez baj?

Gondoltam rá hogy csak kiverem és alszok, de nem tudnék holnap a szemébe nézni így.

2015. júl. 16. 02:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
84%

nem biztos,hogy emléxik,vannak ijen tök homály részek az életben,még akkor is ha tökre nem úgynézki.

azt a bizonyos határt újra kéne húzni köztetek.

az hogy van barátja nem jelent semmit,lehet hogy téged jobban szeretne,vallj színt. és puszilgasd sokat álmában.

2015. júl. 17. 20:59
 22/66 anonim ***** válasza:
93%
Puszild meg elalvás előtt, vagy ébredéskor. Olyan szép álmokat, vagy jó reggelt puszival köszöntsd.
2015. júl. 17. 21:33
 23/66 anonim ***** válasza:
93%
De basszus, ha már van valakije, akkor már ne bátorítsátok arra, hogy rányomuljon. Elég undorító dolog. Ha már a barátod, akkor gondolkodhatnál is, mielőtt ilyen dolgokat csinálsz csinálsz.
2015. júl. 17. 22:56
 24/66 Béla211 ***** válasza:
100%
Nekem ezért ment tönkre egy barátságom ,mert kikezdet velem miközben tudta ,hogy van párom.
2015. júl. 18. 04:14
 25/66 A kérdező kommentje:

Igazatok van, utolsók.

Őszintén, örömmel tenném tönkre a kapcsolatát. Szörnyű vagyok. Nem érdemlem meg sem a barátságat, sem mást.

2015. júl. 19. 00:34
 26/66 anonim válasza:
85%

Nem értem miért kell leb#szni a kérdezőt, amikor lehet, hogy élete szerelmét szalasztja el miattatok! :@

Nincs abban semmi gond, ha elszereted a haverodat a pasijától, hiszen a döntés végső soron az ő kezében van, nem tudsz ráerőltetni semmit. Ha őszinte vagy vele, megadod neki a lehetőséget, hogy válasszon közületek. Ha elég erős a párkapcsolata, akkor hezitálás nélkül visszautasít és Te új szerelem után nézhetsz. Ha pedig téged választ, akkor az ex felszabadul egy gyenge, törékeny kötelékből aminél mindketten jobbat érdemelnek. Szerintem kockáztass! ;)

19/L

2015. júl. 19. 19:27
 27/66 Béla211 ***** válasza:
100%
Jó oké csak akkor mondja el neki mit érez és mit akar és ne alvás közben kezdjen ki vele. Mert a másik megbízik benne azért alszik vele együtt.
2015. júl. 20. 03:08
 28/66 A kérdező kommentje:
És ha tudom mit érzek, de nem tudom mit akarok???
2015. júl. 22. 00:57
 29/66 anonim ***** válasza:
100%
miért mit akarsz?
2015. júl. 22. 01:07
 30/66 A kérdező kommentje:

Azt akarom, hogy boldog legyen és én akarom boldoggá tenni.

Csak nem tudom a gyakorlatban ez mivel jár.

2015. júl. 26. 22:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!