Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A legjobb haverom átjött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb haverom átjött hozzánk és most itt alszik, a szobámban. Felébredne ha megcsókolnám álmában? Haragudna?

Figyelt kérdés

Fiúk vagyunk, 20 év alattiak.

Tudom róla hogy meleg, én azt hittem hetero vagyok, megbeszéltük hogy egy bizonyos határt nem lépünk át, de az régen volt. Azóta azt hiszem beleszerettem, de nem tudok vele elképzelni semmi komolyat. Úgy egy órája nézem ahogy alszik, egyszerűen gyönyörű és meg akarom csókolni. Ez baj?

Gondoltam rá hogy csak kiverem és alszok, de nem tudnék holnap a szemébe nézni így.

2015. júl. 16. 02:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
16%
Írhatod a sületlenségeidet, de attól még nem lesz igazad.. Kedves agymosott..
2015. okt. 3. 14:06
 52/66 A kérdező kommentje:
Kerül. :( Nem ír, nem hív, ha én keresem pár szóval válaszol csak. Lehet h tényleg haragszik. :(( Nem akarom ez miatt elveszíteni a barátságát.
2015. okt. 6. 23:22
 53/66 anonim ***** válasza:
100%

Óóó drága :\ Csak most találtam rá erre a kérdésre, reméltem, hogy elmondod neki. Na sebaj, reméljük még lehet segíteni a dolgon! :)

Még mindig együtt vannak, igaz? Viszont az, hogy kerül elég érdekes.. Én is azt gondolom, hogy mondd el neki. Hívd el, találkozzatok kettesben, és öntsd ki a szíved. Ennél már csak jobb lehet! :') A lényeg, h beszéljétek át a dolgokat.

Nagyon drukkolok! Puszi :)

22/L

2015. okt. 11. 21:32
 54/66 Ask Me ***** válasza:
95%
Ha lesz legközelebb akkor csókold meg, kockázat nélkül nincs nyereség. Melegként nem fog tuti felnyomni "nyereségvágyból elkövetett csókolás" miatt.Ha nem haragudott igazán a csókért és passzív/uni, akkor tessék tovább menni amíg egyértelműen tudtodra nem adja hogy hagyd vagy ne hagyd most már békén.
2015. okt. 12. 12:52
 55/66 Ask Me ***** válasza:
100%
Nagyon drukkolok, drukkolunk nektek. Nagyon eredeti az egész sztori és remélem hogy valamikor a közeljövőben egymáséi lehettek. Ahogy én érzem a szavaidból, lesz találkozás és talán te fogsz a legjobban meglepődni amikor megkeres, hiszen emlékszik ő ne félj mindenre mi köztetek történt és tudom hogy hiányozni fogsz neki. Remélj kérdező!Remélj!
2015. okt. 12. 13:07
 56/66 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudom tanácsolni, amit az előbb Ask Me... Csókold meg! Meleg, ráadásul a legjobb haverod, ennyi miatt nem fogod elveszíteni a barátságát, viszont kiderülhet belőle, hogy ő mit érez irántad.

De ha ehhez nincs bátorságod először, akkor csak apró dolgokat csinálj elsőnek, ülj hozzá közel, "véletlenül" érintsd meg, öleld meg... Ha ezekre pozitívan reagál, akkor talán te is bátrabb leszel. De ha tényleg nagyon félsz, akkor vedd rá, hogy menjetek el iszogatni vagy ilyesmi, akkor még az alkoholra is lehet fogni azt a csókot, ha nem úgy sülne el, ahogy várnád.

Drukkolok!

2015. okt. 14. 13:15
 57/66 A kérdező kommentje:

Azóta sem mertem lépni... Azt reméltem elmúlik majd ez az érzés, de nem múlt el és ez már a többi emberi kapcsolatom rovására megy.

Egyedül fogok meghalni.

2016. márc. 17. 00:59
 58/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogsz egyedül meghalni !!! Ne butáskodj !

Végigolvastam a sztorit !

Pöppet szívbe markoló

2016. márc. 17. 01:12
 59/66 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem hiszem el lépjél már.... elmondtam az egyik barátnőmnek, hogy szeretem.. mindenkiből kinéztem volna, hogy nem haragszik meg, csak belőle nem, de egy évig szenvedtem rajta.. teljesen elbaszta az életemer amíg nem mondtam el. igaz, hogy nem jöttünk össze, mert heteró volt, de barátok vagyunk és ez most így jobb, mint amikor azzal szartam el az életem, hogy azon gondolkoztam mit fog mondani. 16L
2016. márc. 17. 07:54
 60/66 anonim ***** válasza:
100%

LÉPJ VALAMIT! Ennél rosszabb úgysem lehet, és ha így folytatod csak felemészt ez a dolog. Vegyél egy nagy levegőt és beszélj vele.

Hajrá! :)

2016. márc. 17. 11:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!