Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb haverom átjött hozzánk és most itt alszik, a szobámban. Felébredne ha megcsókolnám álmában? Haragudna?
Fiúk vagyunk, 20 év alattiak.
Tudom róla hogy meleg, én azt hittem hetero vagyok, megbeszéltük hogy egy bizonyos határt nem lépünk át, de az régen volt. Azóta azt hiszem beleszerettem, de nem tudok vele elképzelni semmi komolyat. Úgy egy órája nézem ahogy alszik, egyszerűen gyönyörű és meg akarom csókolni. Ez baj?
Gondoltam rá hogy csak kiverem és alszok, de nem tudnék holnap a szemébe nézni így.
Milyen cuki vagy, kérdező. ^^
Bármi fejlemény azóta az ügyben? :)
Jajj, úgy sajnálom, kérdező. :( <\3
Tudom mit érzel, mert az is mással van, akit én szeretek. De kitartás! Egyébként még mindig azon a véleményen vagyok, hogy el kellene mondanod neki. Végülis 50% az esélye, hogy bejön. (:
Pár héten belül összeköltöznek, de majdnem minden este nálunk alszik és hajnalig beszélgetünk. Azt mondja, fél a külföldi élettől és nem is szerelmes igazán, de nincs miért vagy kiért maradnia és külföldön bujkálnia sem kell.
Én mégis pokolian szeretném hogy maradjon. Önzőség lenne ezt elmondani neki?
Mond el neki, hogy mit érzel, hogy miattad maradhatna.
Nemhiába mondta azt, hogy nincs kiért/miért maradnia. Ha tudja, hogy Te mit érzel, akkor van esélyed.
Már régebben írtam, hogy támadd le. Ha akkor megtetted volna, akkor már nem fejlődött volna eddig a kapcsolatuk. Így már nehezebb neki nemet mondania a másik fiúnak.
Már korábban válaszoltam egyszer, amit azóta írtál a helyzetről még inkább megerősített abban, hogy csak rád vár!
Egy darab lépést kellene megtenned, annyit, hogy elmondod neki, mennyit jelent számodra!
Hajrá, ne állj a saját boldogságod útjába! :)
Következő alkalommal egyszerűen csak smárold le. :D
És mondd el neki, hogy sokat jelent neked és nem akarod, hogy elmenjen. Nagyon úgy tűnik, hogy pozitívan reagálna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!