Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves férfiként,20 évnyi kíváncsiság után, adódott egy lehetőség. Bele kéne mennem egy szex-kalandba egy fiatal korú (15 és fél éves) biszex fiúval? Van feleségem és gyerekem.
Figyelt kérdés
Két fiam van, és feleségem, akit szeretek. Nem vagyok homoszexuális, konditerembe járok, 140 kilóval szériázok.... De van bennem ez a dolog, ami már egészen fiatal korom óta izgat:
"Vajon milyen lehet a szex egy tizenéves, puha bőrű fiúval?"
Bevallom őszintén, vonzanak szexuálisan a tizenéves fiúk, egészen 14 éves kortól. Tudom hogy sokaknak ez szívügye, és mindenféle perverznek kikiáltanak majd itt ki, de azért jó lenne néhány normális válasz is, érvekkel, az igen, és a nem mellett.
köszönöm.
2013. aug. 2. 17:42
51/63 A kérdező kommentje:
Nagyon szégyenlős fiú volt, nem voltam képes megdugni, nem volt ilyen. szűz fiú... közös önkielégítés, amiben egymáson könnyítettünk, és egy kicsit megujjaztam, de nagyon szégyenlős volt az elején. Még holnap ha végeztem összefutunk. utána megyek holnap után haza. most is beszélgetek vele skype on, úgyhogy csak idenéztem. Nem fogom vele megszakítani a kapcsolatot. megszerettem. bevallom volt egy kis lelkiismeret furdalásom is, neki inkább egy mentor figura kéne, nem olyan aki szexuálisan közeledik. ezt el is mondtam neki, de csak kinevetett. akkor megkönnyebbültem.
2013. aug. 4. 20:36
52/63 kovpet válasza:
Vigyázz rá, ilyenkor nagyon sérülékeny az ember. Sok sikert nektek!
53/63 A kérdező kommentje:
hasonló meséket szeret mint a fiam. ő is ezeket a kínai meséket nézi. érdekes egybeesés. ha ismernék egymást, még barátok is lehetnének.
Nem áll szándékomban elhagyni a feleségemet akit szeretek, maximum a barátságunknak kívánhatsz sikert!
2013. aug. 4. 21:30
55/63 anonim válasza:
azt felfogod h kiskorú fiúval akarsz szexelni? nemhogy pervez és erkölcstelen de még a pedifiliához is közel jársz öregem...tönkre teszed a családod és a srác életét is. én a magadfajtát legszivesebben addig ütném amíg lélegzik. pedig lány vagyok....
57/63 A kérdező kommentje:
59%, azzal elkéstél, már megtörtént, és jó volt. szia.
2013. aug. 6. 15:28
58/63 anonim válasza:
Ne törődj másokkal kérdező, te nem jártál el rosszul és a lényeg az, h mindketten jól éreztétek magatokat s nem volt kényszer egyikőtök részéről se! Becsüllek, h te meg merted tenni! ;)
59/63 anonim válasza:
atyaúristen ijesztő milyen agyilag eltorzult emberek vannak itt...elkeseritő hogy ezt valaki támogatja. az emberi lét legalja ha valaki igy viselkedik de még ha igy is érez fojtsa el. az élet nem arról szól hogy eszetlenül menjünk az orrunk és az érzelmeink után. tinédzser korban még lehet de könyörgöm te 36 éves vagy nem lehet ilyeneket csinálni...térjél már magadhoz ez nem egy sorozat vagy hoollywood! jéézusom...őszintén remélem hogy a feleséged megtudja de isten kímélje a gyerekeidet.
60/63 anonim válasza:
Na szép.... Megnéztem a korábbi kérdéseidet, családapa vagy, a gyereked aki nem mellesleg 15 éves ugyanúgy mint akit kinéztél magadnak, mandulagyulladásos és úszni jár, te meg a kis barátait baxogatnád? Te jó ég, ugye nem a saját fiadat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!