Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 36 éves férfiként,20 évnyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves férfiként,20 évnyi kíváncsiság után, adódott egy lehetőség. Bele kéne mennem egy szex-kalandba egy fiatal korú (15 és fél éves) biszex fiúval? Van feleségem és gyerekem.

Figyelt kérdés

Két fiam van, és feleségem, akit szeretek. Nem vagyok homoszexuális, konditerembe járok, 140 kilóval szériázok.... De van bennem ez a dolog, ami már egészen fiatal korom óta izgat:

"Vajon milyen lehet a szex egy tizenéves, puha bőrű fiúval?"

Bevallom őszintén, vonzanak szexuálisan a tizenéves fiúk, egészen 14 éves kortól. Tudom hogy sokaknak ez szívügye, és mindenféle perverznek kikiáltanak majd itt ki, de azért jó lenne néhány normális válasz is, érvekkel, az igen, és a nem mellett.

köszönöm.

2013. aug. 2. 17:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
70%

Mi lesz ha ezzel kiengeded Pandora szelencéjét? :D Most azt mondod, h elég egy, "csak az íze miatt", aztán "hmm, ez nem is olyan rossz, még kell, még több kell". Nos, ilyenkor mi lesz?

Amúgy szerintem próbáld ki, ha lehetőséged nyílik rá!

2013. aug. 3. 16:49
 32/63 A kérdező kommentje:
egy biztos van, az pedig a halál. azonban én ismerem magam, nagy önuralmam van, majd túlélem. igazából a gyereket sajnálom előre, mert szemét dolog lesz így lelépni. lehet inkább majd fokozatosan építem le a kapcsolatot.
2013. aug. 3. 16:54
 33/63 anonim ***** válasza:
100%
majd számolj be róla h mi történt :) érdekel
2013. aug. 3. 17:12
 34/63 anonim ***** válasza:
Ja, engem is érdekelne! :) Amúgy mit szeretnél vele csinálni és hogy képzelted el az együttléteteket?
2013. aug. 3. 17:20
 35/63 A kérdező kommentje:
konkrétan nincs elképzelésem. elviszem enni, szórakozunk, veszek neki valamit aminek örül, majd idehozom, de lehet keresek valami más panziót, és megszeretném dugni. ennyi.
2013. aug. 3. 17:43
 36/63 anonim ***** válasza:
100%

" igazából a gyereket sajnálom előre, mert szemét dolog lesz így lelépni."

Amikor azt írtam, hogy inkább 18 év felettivel kezdjél, akkor ilyenekre is gondoltam. Nem lehetsz ennyire önző, hogy egy kamasz érzelemvilágát akarod megkavarni csak azért, hogy neked egyszer jó legyen, ez egy szemét dolog. Keress olyat, aki már érettebben tudja kezelni a szituációt, és az, ha "majdnem gyereket" keresel a célra, az meg már elég betegesen kezd hangzani...Nem tudom, nekem valahogy mindig a saját korosztályom jön be...huszonévesen nem hittem volna, hogy tetszeni fognak a harmincasok egyszer, de most már simán...:)

2013. aug. 3. 19:56
 37/63 anonim ***** válasza:

"pontosan az izgat benne a legjobban hogy kvázi gyerek, kisebb mint én, ártalmatlan, ártatlan a maga módján."

Ettől a mondattól akadtam ki most nagyon egyébként...igazán szerencse, hogy nem a 10-12 éves kategóriában keresel...

2013. aug. 3. 19:57
 38/63 A kérdező kommentje:
10-12 évesen nincs semmi nézni való... teljesen fejletlenek. nem vagyok beteg. Holnap meg van beszélve a találkozó a sráccal. már ha akarnám sem mondhatnám vissza. nem akarom megbántani, úgyhogy majd szép lassan építem le az egészet. vagy maradunk barátok. végül is abba nem hal bele senki, hülyeség lelépnem. amúgy sincs apja.
2013. aug. 3. 20:02
 39/63 anonim válasza:
Ha valaki a te fiadra áhitozva tenné fel ugyan ezt a kérdést, akkor mit tanácsolnál neki? :) Erre gondolj majd holnap is, mielőtt bármit teszel.
2013. aug. 3. 20:12
 40/63 A kérdező kommentje:
az én fiam heteroszexuális, mellesleg igazad van ebben, a gondolattól is kinyílik a zsebemben a bicska, de végül is 2 másik emberről van szó, akik csak teszik amit tehetnek.
2013. aug. 3. 20:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!