Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves férfiként,20 évnyi kíváncsiság után, adódott egy lehetőség. Bele kéne mennem egy szex-kalandba egy fiatal korú (15 és fél éves) biszex fiúval? Van feleségem és gyerekem.
Két fiam van, és feleségem, akit szeretek. Nem vagyok homoszexuális, konditerembe járok, 140 kilóval szériázok.... De van bennem ez a dolog, ami már egészen fiatal korom óta izgat:
"Vajon milyen lehet a szex egy tizenéves, puha bőrű fiúval?"
Bevallom őszintén, vonzanak szexuálisan a tizenéves fiúk, egészen 14 éves kortól. Tudom hogy sokaknak ez szívügye, és mindenféle perverznek kikiáltanak majd itt ki, de azért jó lenne néhány normális válasz is, érvekkel, az igen, és a nem mellett.
köszönöm.
#9: Na mondd, milyen alapon perli?
Szeretem az önjelölt jogászokat. :)
Értem.
Hány kiló alatt meleg valaki?
Csak a fekvenyomás számít, vagy az oldalemelés is?
Szerintem te vagy a kérdésbeli 15 (és fél :) ) éves.
a nem mellet szól az ,hogy megcsalod a feleséged nem az a lényeg hogy nővel vagy férfival mert ha igazán fontos neked nem teszed meg
az igen mellet szól hogy 20 éve akarod kipróbálni és hogy a körülmények tökéletesek és pont a vágyaidba illőek
én azt mondom csináld élvezd vele a szexet,de a családod érdekében soha ne helyezd őt előbbre vagy mást ha majd folytatni akarod....
Nagyon rossz lehet a magánéletetek a feleségeddel, ha már mást megkívánsz ilyen szinten...
Amúgy ne tedd. Nagyon, de nagyon nagy ballépés lenne a te helyzetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!