Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 36 éves férfiként,20 évnyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves férfiként,20 évnyi kíváncsiság után, adódott egy lehetőség. Bele kéne mennem egy szex-kalandba egy fiatal korú (15 és fél éves) biszex fiúval? Van feleségem és gyerekem.

Figyelt kérdés

Két fiam van, és feleségem, akit szeretek. Nem vagyok homoszexuális, konditerembe járok, 140 kilóval szériázok.... De van bennem ez a dolog, ami már egészen fiatal korom óta izgat:

"Vajon milyen lehet a szex egy tizenéves, puha bőrű fiúval?"

Bevallom őszintén, vonzanak szexuálisan a tizenéves fiúk, egészen 14 éves kortól. Tudom hogy sokaknak ez szívügye, és mindenféle perverznek kikiáltanak majd itt ki, de azért jó lenne néhány normális válasz is, érvekkel, az igen, és a nem mellett.

köszönöm.

2013. aug. 2. 17:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 kovpet ***** válasza:
100%

#9: Na mondd, milyen alapon perli?

Szeretem az önjelölt jogászokat. :)

2013. aug. 2. 18:08
 12/63 A kérdező kommentje:
tanultam jogot, és tisztában vagyok a hatályos jogszabályokkal.
2013. aug. 2. 18:08
 13/63 kovpet ***** válasza:

Értem.

Hány kiló alatt meleg valaki?

Csak a fekvenyomás számít, vagy az oldalemelés is?

Szerintem te vagy a kérdésbeli 15 (és fél :) ) éves.

2013. aug. 2. 18:10
 14/63 A kérdező kommentje:
ez egyre jobb.
2013. aug. 2. 18:11
 15/63 anonim ***** válasza:
66%
szerintem mindenképp próbáld ki, különösebben nem tudom megindokolni, hogy miért, én is próbáltam már fiúkkal is, lányokkal is, az meg hogy családod van, nem számít, úgyse tudnak róla
2013. aug. 2. 18:24
 16/63 anonim ***** válasza:
73%

a nem mellet szól az ,hogy megcsalod a feleséged nem az a lényeg hogy nővel vagy férfival mert ha igazán fontos neked nem teszed meg

az igen mellet szól hogy 20 éve akarod kipróbálni és hogy a körülmények tökéletesek és pont a vágyaidba illőek

én azt mondom csináld élvezd vele a szexet,de a családod érdekében soha ne helyezd őt előbbre vagy mást ha majd folytatni akarod....

2013. aug. 2. 18:32
 17/63 A kérdező kommentje:
én is hasonlóan gondolom. köszi.
2013. aug. 2. 18:49
 18/63 anonim ***** válasza:

Nagyon rossz lehet a magánéletetek a feleségeddel, ha már mást megkívánsz ilyen szinten...

Amúgy ne tedd. Nagyon, de nagyon nagy ballépés lenne a te helyzetedben.

2013. aug. 2. 19:07
 19/63 A kérdező kommentje:
Tévedsz! Már ami a magánéletemet illeti. Nagyon is jó. ha otthon vagyok napi szinten van aktus, akár 2x is egy nap! ez csak egy régi vágy. a fiút nem szeretem úgy mintha a feleségem lenne, akivel le szeretném élni az életemet. kedvelem, mert aranyos, és afféle apai érzéseket is táplálok felé, de érzelmileg ENNYI.
2013. aug. 2. 19:10
 20/63 anonim válasza:
mielőtt meg tennéd abba gondolj bele te mit szolnál ha a feleséged egy lánnyal feküdne le??? És ha mondjuk most megtudnád a szüleidről ugyan ezt, hogy tetszene??? (mert az ilyen mindig kiderül)
2013. aug. 2. 19:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!