Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves férfiként,20 évnyi kíváncsiság után, adódott egy lehetőség. Bele kéne mennem egy szex-kalandba egy fiatal korú (15 és fél éves) biszex fiúval? Van feleségem és gyerekem.
Két fiam van, és feleségem, akit szeretek. Nem vagyok homoszexuális, konditerembe járok, 140 kilóval szériázok.... De van bennem ez a dolog, ami már egészen fiatal korom óta izgat:
"Vajon milyen lehet a szex egy tizenéves, puha bőrű fiúval?"
Bevallom őszintén, vonzanak szexuálisan a tizenéves fiúk, egészen 14 éves kortól. Tudom hogy sokaknak ez szívügye, és mindenféle perverznek kikiáltanak majd itt ki, de azért jó lenne néhány normális válasz is, érvekkel, az igen, és a nem mellett.
köszönöm.
ugyan ez jutott eszembe.... te mit szólnál ha a 15 éves fiad megbas..zná egy 36 éves csávó lol....
amúgy erről eszembe jutott a "megba..sztam az apádat" rész a family guy-ban....
amúgy meg ha igazi férfi vagy tudsz uralkodni az ilyen vágyaidon, szerinted nem szánalmas hogy a farkad vezet??
azért írtad ki ezt a kérdést mert a a tudatos éned nem akarja....
egyébként a marhaság az, hogy ezt húsz évig elnyomtad...azon tűnödök, hogy közben vajon b.z.ztál-e időnként egy jóízűt, vagy mindig megértő voltál a melegekkel szemben...
De mindegy, légy férfi, a randit mondd le, és keress egy férfit a dologhoz.
azt úgy értettem hogy jólesne neki egy mentor típus, mert írtam, hogy nem szakítom meg a kapcsolatot vele, csak megmondom majd hogy nem lehet köztünk semmi, max barátság.
nem mondom le! eldöntöttem. meglépem. holnap. jó éjszakát!
Nem szokványos amit érzel, a leírtak szerint ez kb. látens biszexualitás, efebofíliával fűszerezve.
Blogokon, szakoldalakon van irodalma külön-külön, így együtt nem találkoztam vele.
Én az állandó partnerrel való őszinte feltárulkozás híve vagyok, de legalábbis finoman puhatolóznék, mi a véleménye ezekről a dolgokról, hogy biztos legyek benne, hogy falakba ütköznék. Az én értelmezésemben enélkül épp a feleséged megcsalására készülsz. :/
A melegekkel semmi bajom, söt nekem is bejönnek neha fiuk. A fiatalok is, pubertás után. Ez nekem is problema.
A hazassag vs (kiéletlen) homoszexualitás (amit leírsz annak -is- minösül) egy homofób társadalomban köztudottan rengeteg ember életét keseriti meg, nem tudom a megoldást, vagyishogy google (angolul).
Ideálisan a partnerrel meg kéne beszélni, de ugye nem mindig megy. Azért elég sok nönek bejönnek a csajok, és ezt náluk egy árnyalattal jobban tolerálja a (férfi)tarsadalom. Ha ezt bevallja magának, aztan neked, onnantol mar csak egy lepes.
Pszichológus, pszichoterapauta meg rokon szakmak (rengeteg árnyalat van, l. google) egy jó lehetöség, nem olcso.
De ez, hogy egy gyerekkel, aki megbizik benned erzelmileg, és pontosan EZT kihasznalod, megdugod, elhagyod ez... szörnyü.
(A szex itt szinte "csak ráadás" a pakliban, vagyishogy talan a tétet emeli meg nagyon). Legalább még szüz (fiukkal) a srác?
Vagy cigány, és kér egy ötezrest?
(OFF: velem ezt történt, 20 éves, azt mondja hetero, de leszopni hajlando ferfiakat, qva nagy a szegénység ebben az országban:(
A duma, hogy "nöies búzák, jujj de undorító" szintén idegesít, egy ember minösege nem attól függ, hogy milyen gender-szerepben erzi jol magat.
Ezt -szvsz- eppen te bizonyitod be.
Erzelmileg kihasznalni valakit, föleg egy gyereket, aki ugye még sérülékeny... szoval amit eddig rolad tudok, ahogy a szitu lejött, nálam elástad magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!