Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 36 éves férfiként,20 évnyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves férfiként,20 évnyi kíváncsiság után, adódott egy lehetőség. Bele kéne mennem egy szex-kalandba egy fiatal korú (15 és fél éves) biszex fiúval? Van feleségem és gyerekem.

Figyelt kérdés

Két fiam van, és feleségem, akit szeretek. Nem vagyok homoszexuális, konditerembe járok, 140 kilóval szériázok.... De van bennem ez a dolog, ami már egészen fiatal korom óta izgat:

"Vajon milyen lehet a szex egy tizenéves, puha bőrű fiúval?"

Bevallom őszintén, vonzanak szexuálisan a tizenéves fiúk, egészen 14 éves kortól. Tudom hogy sokaknak ez szívügye, és mindenféle perverznek kikiáltanak majd itt ki, de azért jó lenne néhány normális válasz is, érvekkel, az igen, és a nem mellett.

köszönöm.

2013. aug. 2. 17:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
100%

nem, főleg a családod miatt

nem bírod ki, hogy ne próbáld meg?

2013. aug. 2. 17:44
 2/63 anonim ***** válasza:
27%

A szokásos, búúúzaaaa talán már kicsit elcsépelt, de.. búúúzaaa.

Az meg k urva gusztustalan, hogy egyáltalán megcsalnád a feleséged, nem hogy még így - csak azt remélem, hogy nem derül ki, szerencsétlen gyerekeiden röhögne mindenki. Már ha iskolába járnak még(a korodból kiindulva felteszem igen).

2013. aug. 2. 17:45
 3/63 A kérdező kommentje:
de, kibírom hogy nem próbálom ki, persze, de azért megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha mégis. ugyanis ezzel a fiúval a munkám miatt éppenséggel össze tudnék futni. vidéki a srác, soha nem tudná meg hol lakom, és nem tudná elterjeszteni sem. nem vagyok meleg!
2013. aug. 2. 17:48
 4/63 A kérdező kommentje:
amúgy ha akarsz búzát látni, akkor eljöhetsz velem dolgozni, felveszlek építkezésre, és amerre én dolgozom, ott van elég búúúza :)
2013. aug. 2. 17:49
 5/63 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem tudsz jól kijönni a dologból. Ha megtetszik a dolog, akkor megint akarni fogod és széthullik a családod / életed. Ha nem jön be, akkor pedig okolni fogod magad, hogy miért mentél bele ilyen gáz szituációba.
2013. aug. 2. 17:59
 6/63 kacsacsoruemlos ***** válasza:
17%
remélem kamu a kérdés, ellenkező esetben nagyon gáz. elképesztő milyen perverz állatok vannak.
2013. aug. 2. 18:00
 7/63 A kérdező kommentje:
az utóbbi annyira nem lényeges, de az előbbiben van ráció. viszont magamat ismerve tudom, hogy szeretem a családomat, és ha kielégülne a kíváncsiságom, nem kéne több.
2013. aug. 2. 18:01
 8/63 kovpet ***** válasza:
100%

Szerinted az, hogy mennyivel nyomsz fekve, mennyire releváns a szexuális beállítottságodban?

36 évesen kizárt, hogy ezt nem tudod, szerintem trollkodsz.

A srácot meg küldd át hozzám :)

2013. aug. 2. 18:02
 9/63 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem keress egy 18 éves rá, ha tudsz, mert ez a 15 és fél éves fiú, még a gatyád is leperli rólad, ha úgy akarja!
2013. aug. 2. 18:05
 10/63 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, és előtti!

Nem "trollkodom", de köszönöm hogy leírtátok eme megérzéseteket. Nem kötelező komolyan venni, de azért megköszönöm ha valaki mégis segítő szándékkal kattint ide.

Továbbá leírom, hogy ismerek rendőrt, közvetlenül, aki kint volt a melegfesztiválon. Ő is egyet ért abban velem, hogy azok a férfiak inkább nők... már ami a fizikai képességeiket illeti.

2013. aug. 2. 18:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!