Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 36 éves férfiként,20 évnyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves férfiként,20 évnyi kíváncsiság után, adódott egy lehetőség. Bele kéne mennem egy szex-kalandba egy fiatal korú (15 és fél éves) biszex fiúval? Van feleségem és gyerekem.

Figyelt kérdés

Két fiam van, és feleségem, akit szeretek. Nem vagyok homoszexuális, konditerembe járok, 140 kilóval szériázok.... De van bennem ez a dolog, ami már egészen fiatal korom óta izgat:

"Vajon milyen lehet a szex egy tizenéves, puha bőrű fiúval?"

Bevallom őszintén, vonzanak szexuálisan a tizenéves fiúk, egészen 14 éves kortól. Tudom hogy sokaknak ez szívügye, és mindenféle perverznek kikiáltanak majd itt ki, de azért jó lenne néhány normális válasz is, érvekkel, az igen, és a nem mellett.

köszönöm.

2013. aug. 2. 17:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:
igazad van ebben, de hogy derülne ez ki? ha nem mondom el soha senkinek?
2013. aug. 2. 19:59
 22/63 anonim ***** válasza:
54%

Ha jól értem, akkor 20 év elteltével, családos emberként döntenél úgy, hogy mégiscsak megéled biszex vágyaidat. Nehéz helyzetben vagy, az biztos. Válasz helyett pár kérdést hadd tegyek fel, amit meg kellene válaszolnod magadnak:

- A feleséged tudja, hogy biszex vagy? Beszéltetek már a szexuális vágyaitokról? A feleséged el tudná fogadni?

- Idősebb, 18 feletti fiúval nem vágysz rá vagy csak lehetőség nem adódott?

- Szerinted mi lesz azután, ha kipróbáltad egyszer? Soha többet, és titkolni fogod? Vagy újra, többször és titkolni fogod? Hazamész a feleségedhez, hogy fogsz érezni? Elmondod valakinek - bárkinek? És ha a srác, vagy egy ismerőse bármilyen okból úgy dönt, elmondja a nejednek, vagy csak szimplán feljelent, azaz kiderül?

2013. aug. 3. 11:21
 23/63 kovpet ***** válasza:
71%
Ezt a feljelentést hagyjátok már, 14 év felett van a srác, teljesen legális minden...
2013. aug. 3. 11:23
 24/63 anonim ***** válasza:

szia!

Megértem,hogy kíváncsi vagy de miért nem egy korodbeli férfival próbálod ki? Egy ilyen fiatal srácnak ez meghatározó élmény lehet ami kihat az egész életére.Sajnálom,de nekem ez tényleg elfogadhatatlan. A feleségeddel és a családoddal szemben is gerinctelenség,felelős felnőtt ember vagy,nem egy kamasz aki következmények nélkül kísérletezik. Az én válaszom nem,elsősorban a fiú kora miatt. Ha ki szeretnéd próbálni akkor azt egy férfival csináld szerintem,ne egy "kisfiúval".

2013. aug. 3. 12:20
 25/63 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés.

1) Többet fogsz akarni, ha kipróbáltad, nem lesz elég egy alkalom, ezt most megsúgom neked. Ez pedig idővel a házasságod rovására mehet.

2) Annak ellenére, hogy 14 év felettiekkel legális a dolog, szerintem okosabb, ha 18-20 évnél húzod meg az alsó korhatárt. Egyszerűen csak a másik kedvéért. Egy kvázi gyereket ágybavinni kicsit nagyobb felelősség (hiába akarja/érdekli őt is, ez akkor is kihat az egész életére), mint egy felnőttet.

Ja, és én elég sok izmos, erős, férfias meleget is ismertem/ismerek, elég naív feltételezéseid vannak.

2013. aug. 3. 12:57
 26/63 anonim ***** válasza:
66%
bezzeg ha 20 éve egy szőke nőre vágytál volna és most ez lenne a kérdés mindenki mondaná h tedd meg. Szerintem nyugodtan tedd meg, ennyivel nem ártasz senkinek és még te is élveznéd :)
2013. aug. 3. 14:13
 27/63 anonim ***** válasza:

Bocs, igaz, ez nem büntetendő.

[link]

2013. aug. 3. 14:57
 28/63 A kérdező kommentje:

Válaszolni szeretnék a feltett kérdésekre. válaszaimat sorban adom meg, abban a sorrendben ahogy a kérdések voltak.

első. Nem tudja hogy biszex vagyok, nem is tartom magam annak, nem beszéltem vele erről soha, nem tudom mit szólna, de szerintem nagyon rosszul esne neki.

Második. leginkább a fiatalok tetszenek, nem tudom mi okból, de persze, 18 éves fiúval is megtudnám tenni, viszont abból korosztályból már csak elenyésző mennyiség jön be.

harmadik. Soha többé, és titkolni fogom, hazamegyek a családomhoz, és élek úgy mint előtte. legalább is ez van tervbe véve. rosszul fog esni, tudom előre, de majd megbirkózom a lelkiismeretemmel, szerintem egy életem van, és abban ennyi nekem is jár.

utolsóra. Nem jelent fel senki senkit, srác nem tudja hol lakom, soha nem fog kiderülni.

2013. aug. 3. 16:34
 29/63 A kérdező kommentje:

Válaszom erre. "Annak ellenére, hogy 14 év felettiekkel legális a dolog, szerintem okosabb, ha 18-20 évnél húzod meg az alsó korhatárt. Egyszerűen csak a másik kedvéért. Egy kvázi gyereket ágybavinni kicsit nagyobb felelősség (hiába akarja/érdekli őt is, ez akkor is kihat az egész életére), mint egy felnőttet. "

pontosan az izgat benne a legjobban hogy kvázi gyerek, kisebb mint én, ártalmatlan, ártatlan a maga módján. ennyi. NEM FOGOM BÁNTANI!

holnap fogunk összefutni, ugyanis hétfőn dolgozom, kedden pedig megyek vissza Pestre.

2013. aug. 3. 16:38
 30/63 A kérdező kommentje:
egyébként még annyit teszek hozzá, hogy meg lehet nyugodni, mert soha többé nem fogok ilyet csinálni. értem hogy furcsa lehet másnak hogy a fiammal egyidős gyereket viszek majd be az ágyamba, nekem is furcsa, de csak egyszer fog megtörténni. 20 évig bírtam, szerintem elkönyvelhetjük hogy tovább is fogom bírni, főleg miután kielégült a kíváncsiságom. igaz, fájni fog megszakítani a kapcsolatot a fiúval, de szerintem ő is meg fogja érteni, hogy nekem már van egy kialakított életem.
2013. aug. 3. 16:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!