Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Megcsaltam a barátnőm mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőm mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap buliztam haverokkal aztán jól beittunk és egyik közeli barátommal odáig jutottunk hogy levettük egymást szájjal. Viszont nem tudom ezt hogyan kellene elmomdanom barátnőmnek vagy egyáltalán elkellene-e mondani? Sajna bizonyíték is van rá mert az egyik őrült haverom levideózta ahogy 69 ben csináljuk a szobában. Amugy nem is emlékeztem volna rá annyit ittunk..

aug. 19. 21:55
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
61%

"hogyha forditott lenne a szitu.. te szeretnel rola tudni?"

A lányok fordított esetben simán végignézik egymás megcsalását. Nem én találom ki, ezek a válaszok lettek felpontozva...

Töröltesd le a videót, aztán a többit felejtsétek el. A lányok is tudnak ám "alkotni". Ők mondjuk jobban összezárnak ilyenkor..

aug. 21. 11:13
 42/55 anonim ***** válasza:
21. Ezeket választjátok. :---)
aug. 21. 11:15
 43/55 anonim ***** válasza:
11%

30. "Te is megcsaltad, a rézsegség nem mentség, csak a férfiak hiszik azt."

Ha nincs ez az incidens, a focis gyerek továbbra is titokban kúrogatja péntekenként.

Szerintem a kérdező járt a legjobban.

aug. 21. 11:18
 44/55 anonim ***** válasza:
43%

"Én nem érzem azt, hogy sokkal különb lennél"

A srácnak egyből bűntudata lett, a csaj meg ha egy focicsapattal kúrt volna mellette, akkor sem mondta volna el. Morálisan k*rvára nem ugyanaz a kettő.

aug. 21. 11:21
 45/55 A kérdező kommentje:
Na emberek most egyre durvább a helyzet az exem akarja azt a videót most hallottam vissza az egyik haveromtol kérte de nem is ő csinálta a videót xd Érdekes ez az egész szar
aug. 21. 20:15
 46/55 anonim ***** válasza:
Honnan tud a videóról? Elárulta a haverodnak miért kell neki?
aug. 21. 21:31
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt a fasz havert, aki egy ilyet levideóz, majd miután megmutatta neked, de nem törli le...

Isten mentsen, hogy ilyen emberek legyenek mellettem, körülöttem.

Minek valakinek ellenség, mikor ilyen emberek is vannak.

Remélem nem megy rá erre a teljes magánéleted.

aug. 22. 00:28
 48/55 A kérdező kommentje:
#47 elmondta egy haveromnak hogy én mekkora egy gyökér vagyok mert szakítottam vele az a srác meg kinyögte neki, hogy láttad a videót??? Azóta már szerintem több embert is keresett h megszerezze azt a rohadt videót
aug. 22. 06:54
 49/55 anonim ***** válasza:
0%

Jogilag az nem megcsalás, ha a haveroddal egymást le69ezitek.

Nálunk úgy van előre kidolgozva a párkapcsolatunk a párommal, hogy bármelyikünk bárkivel szexelhet, akár együtt hármasokat is kialakíthatunk. A baj akkor lenne, ha egymást ellöknénk.

aug. 22. 09:28
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
50. A jog nem tárgyalja a megcsalás fogalmát :D Nincs ilyen, hogy jogilag megcsalás vagy nem megcsalás. Ez egyéni preferencia kérdése :D
aug. 22. 09:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!