Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm mit csináljak?
"hogyha forditott lenne a szitu.. te szeretnel rola tudni?"
A lányok fordított esetben simán végignézik egymás megcsalását. Nem én találom ki, ezek a válaszok lettek felpontozva...
Töröltesd le a videót, aztán a többit felejtsétek el. A lányok is tudnak ám "alkotni". Ők mondjuk jobban összezárnak ilyenkor..
30. "Te is megcsaltad, a rézsegség nem mentség, csak a férfiak hiszik azt."
Ha nincs ez az incidens, a focis gyerek továbbra is titokban kúrogatja péntekenként.
Szerintem a kérdező járt a legjobban.
"Én nem érzem azt, hogy sokkal különb lennél"
A srácnak egyből bűntudata lett, a csaj meg ha egy focicsapattal kúrt volna mellette, akkor sem mondta volna el. Morálisan k*rvára nem ugyanaz a kettő.
Azért azt a fasz havert, aki egy ilyet levideóz, majd miután megmutatta neked, de nem törli le...
Isten mentsen, hogy ilyen emberek legyenek mellettem, körülöttem.
Minek valakinek ellenség, mikor ilyen emberek is vannak.
Remélem nem megy rá erre a teljes magánéleted.
Jogilag az nem megcsalás, ha a haveroddal egymást le69ezitek.
Nálunk úgy van előre kidolgozva a párkapcsolatunk a párommal, hogy bármelyikünk bárkivel szexelhet, akár együtt hármasokat is kialakíthatunk. A baj akkor lenne, ha egymást ellöknénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!