Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Megcsaltam a barátnőm mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőm mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap buliztam haverokkal aztán jól beittunk és egyik közeli barátommal odáig jutottunk hogy levettük egymást szájjal. Viszont nem tudom ezt hogyan kellene elmomdanom barátnőmnek vagy egyáltalán elkellene-e mondani? Sajna bizonyíték is van rá mert az egyik őrült haverom levideózta ahogy 69 ben csináljuk a szobában. Amugy nem is emlékeztem volna rá annyit ittunk..

aug. 19. 21:55
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
59%
Húzd le magad a vécén.
aug. 19. 21:56
 2/55 A kérdező kommentje:
Húzd le te :D
aug. 19. 21:56
 3/55 anonim ***** válasza:
71%

Persze, hogy mond el, had találjon magának szegény nő egy igazi férfit, nem egy ilyen gerinctelen kisfiút.

Bár tegyük hozzá, hogy szerintem az sem igaz barát, aki nem próbál legalább megállítani, amikor hülyeséget készülsz elkövetni, de még videózik is.

aug. 19. 22:17
 4/55 anonim ***** válasza:
19%
Szard le a csajt, nőt lehet mindig találni újat, de haverokat nem xd
aug. 19. 22:20
 5/55 A kérdező kommentje:
#3 látom te még nem ittál igazán xd Ha megkérdeznéd hol voltam azt sem tudnám elmondani
aug. 19. 22:26
 6/55 anonim ***** válasza:
87%
#5 lány vagyok, és képzeld ittam már rendesen, bár mindenre emlékszem, mert én ezt a szintet már feleslegesnek tartom. De én részegen is barát maradok, és megmondom a barátnőmnek, hogy bármilyen helyes is az a pasi, tudja, hogy párja van, akit tényleg szeret. Több ilyen csókot fékeztem már meg, de volt ami elcsattant, én nem problémáztam, én szóltam, ő meg hozott egy döntést, de nem dokumentáltam, meg árultam őt be utána. És itt csak csókokról beszélünk, semmi több!!
aug. 19. 22:32
 7/55 anonim ***** válasza:
25%
Ha elég komoly kapcsolatban vagytok, lehet érdemes elmondani, hogy sokat ittatok és nem tudod hogy, de megtörtént. Ha nem vagytok még együtt régóta, én lehet nem mondanám el.
aug. 19. 22:33
 8/55 anonim ***** válasza:
87%

És a videós bartod most zsarol?

Mert, ha nem, talán jobb, ha megszerzed, és törlöd a felvételt, mielőtt kikerülhetne netán a netre, és onnan aztán le nem kerül az összes példány, ha mások is rátalálnak.

Hogy megmondd-e a barátnődnek? Elsőre azt mondanám: jobb, ha nem. Viszont az meg rajtad múlik: tudsz-e egy hazugsággal együtt élni? Pláne, ha valaki mástól tudja meg, és az "arcodba robban az egész" majd valamikor.

Te ismered a barátnőd: mennyire megengedő, vagy megengedő-e egyáltalán? Tud-e arról, hogy biszex vagy? Hosszabb távra tervezel vele?

Mert igen, az eset megcsalás, akkor is, ha saját nemeddel történt, nem az ellenkező nemmel, de nem mindenki viszonyul így hozzá. EZT neked kell tudnod a barátnődről.

Ha magamból indulok ki, én szeretnék róla tudni (mert gyűlölöm a hazugságot). És bár a nem osztozás híve vagyok, mégis TALÁN meg tudnám bocsátani. (De én kedvelem a gay sex-et, és ezért vagyok megértőbb. Értem az anatómiai, és a pszichés okait, de ez inkább a szakmámból kifolyólag, lévén ápolónő lennék...)

Szóval, ha már megtörtént, jobb ha megmondod az igazat, "gyorsan lehúzod ezt a sebtapaszt", és viseled a következményeit, mert ha hagyod, hogy az egész "betokolodjon", vagy "elgennyesedjen" az hidd el nekem, sokkalta rosszabb lesz.

aug. 19. 22:33
 9/55 A kérdező kommentje:
#6 Lány vagy éppen ezért nem tudhatod milyen ha egy férfiban a tesztoszteron szint a léc fölé megy háromszorosan. Hidd el józanon nem csináltam volna :)
aug. 19. 22:34
 10/55 anonim ***** válasza:
89%

Viszont: én - is - nő vagyok, mégis értem, hogy a "füleden habzott ki a tesztoszteron", de leírtam az álláspontomat.

#8-as voltam.

aug. 19. 22:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!