Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőm mit csináljak?
Ennél nem is kívánhatnék többet. :)
Még egy apró megjegyzés: azért arra vigyázz, ha ennyire tudatlanra vagy képes inni magad, nehogy egyszer erőszak áldozata légy! Mert bármíly hihetetlennek hanzgik, de egy fiút, férfit is meg lehet erőszakolni (ugyanis sok pasi ezt el sem hiszi, pedig sajnos így van, bár ne lenne...).
Aztán majd a hülye haverod képes egy gruppent is lefilmezni...ugyanis egy buliban lehetnek többen is - csak mondom.
Én értem a túl sok tesztoszteront, de te meg azt értsd meg, ha kiszolgáltatottá teszed megad, nem mindenki lesz/lehet barát. Szóval légy óvatos!
A 8-as véleményével nagyjából egyetértek, de én elsőre is azt mondom, hogy az a tisztességes ha elmondod a barátnődnek. Azonban kifogásnak semmiképpen se mondd neki ezt a sz*r dumát a tesztoszteronról.
Ha meg is bocsájt, jól készülj fel arra a kérdésre, hogy mostantól minden iszogatás után aggódnia kell-e, hogy a haverod lesz a torkodban.
Persze arra is számíts, hogy lehet cserébe ő is megcsal majd.
Azt nem írtad, hogy a haverodnak van-e célja azzal a videóval.
#12 Meglep és dícséretes, hogy mennyire empatikus vagy ezzel kapcsolatban. Sokan úgy vanank vele, hogy ilyen nem létezik, vagy az áldozatot nézik le. Emiatt nem is mer sok áldozat feljelentést tenni.
#14 Akkor úgy tűnik a haverod csak maga szeretne élvezkedni rajta. Ez még a jobbik eset.
"haverom szerint csupán neki és ugyse küldi el senkinek sem ezért nem törli emléknek akarja megtartani."
EZ de rossz duma, hogy emléknek akarja!
"Nem úgy ismerem mint aki zsarolna vele egyébként"
Most nem, de van rólad egy állandó zsaroló anyaga. Gondolod MINDIG a barátod lesz? Nem tudom ugyan mennyi idős lehetsz - gyanítom, hogy fiatal, olyan 20 év körüli talán -, de az idő telik, s a haver mindig megtartja, átmenti ezt a szenzitív tartalmat, hogy diplomatikusan fogalmazzak, örökké sakkban tud vele tartani. LEHET, hogy az életed végéig a barátod lesz (bár milyen barát az ilyen???),de a Sors fura fordulatokra képes.
Jobb lenne valahogy mégis rávenni, hogy törölje.
Sosem értettem ezt.. ittam már le magam haverokkal olyan reszegre mint állat, de sose volt olyan h csókolóznánk egymással.. Erősen gondolkodj el a beállítottságodon..Tedd fel magadnak a kérdèst hogyha forditott lenne a szitu.. te szeretnel rola tudni? Ez a te lelked egy idő után úgyis rossz lesz.
Legyél őszinte!
#15: Tudom, hogy sokan azért mernek erőszakoskodni, MERT TUDJÁK, hogy a sértett nem fogja őket feljelenteni, mert szégyenli az egész dolgot, de ez akkora trauma és teher.
Van aki ezután válik BDSM-es subbá, egyfajta szexrabszolgává, mert az agya valahogy így tudja feldolgozni. Ez viszont az erőszakolókat bátorítja fel, mert azt hiszik az összes alárendelt/sub/bottom/befogadó fél szereti az erőszakot, vagy ha így bánnak vele, holott ennek csak egy jelenetnek, egy szerepnek kellene lennie, ami eleve bizalomra épül.
De, hogy lehetne itt, nálunk szexuális kultúra, mikor még a hetero kapcsolatot is pocsékul oktatják? Már az én időmben is, de azóta tapasztaltam, a helyzet még rosszabb.
Bocs, hogy kissé eltértem a tárgytól, de azt hiszem, még kapcsolódik a témához, anélkül, hogy ebbe mélyebben belemennék.
"Egyébként engem az lep meg a leginkább hogy a másik fél nem aggódik ennyire mindenen mint én, pedig neki is van barátnője."
De lehet, hogy az a barátnő nem egy komoly kapcsolat, vagy nem is akarja elmondani. VAGY tudja, hogy neki megbocsátanak.
Számtalan oka lehet, miért nem idegesíti a dolog.
Neked elég a magad problémája, amit kavartál magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!