Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Megcsaltam a barátnőm mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőm mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap buliztam haverokkal aztán jól beittunk és egyik közeli barátommal odáig jutottunk hogy levettük egymást szájjal. Viszont nem tudom ezt hogyan kellene elmomdanom barátnőmnek vagy egyáltalán elkellene-e mondani? Sajna bizonyíték is van rá mert az egyik őrült haverom levideózta ahogy 69 ben csináljuk a szobában. Amugy nem is emlékeztem volna rá annyit ittunk..

aug. 19. 21:55
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Ok akkor ne érezd Ez van :) Én nem érzem hanem tudom
aug. 20. 20:42
 32/55 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy érzed... remélem legalább tanulsz ebből az esetből.
aug. 20. 21:30
 33/55 anonim ***** válasza:
44%
Mind ketten szarjankoak vagytok, marcsak a haverod nojet kellene felvilágosítani milyen is a "szerelme"...
aug. 20. 21:37
 34/55 anonim ***** válasza:
53%
Dehogynem tennéd meg kérdező józanon. Biszex vagy, ez most már az életed része.
aug. 20. 21:38
 35/55 A kérdező kommentje:
Attol hogy biszex vagyok nem szopnam le a baratomat egy hazibulin mindenki elott ember beteg vagy?
aug. 20. 22:36
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

Tudod... Ja jó, akkor magadban nehogy lásd a hibát, csak a másik hibázott :D

Meg miért, mi van akkor, ha a sportcsapat kapitanyával lépett félre? Ez miért rosszabb, mint bárki mással? :D miért rosszabb annál, hogy te részegen leszoptál férfi létedre egy másik férfit 69-ben? :D

aug. 20. 23:34
 37/55 anonim ***** válasza:
37)szopasra, csalasra gondoltam.
aug. 21. 04:51
 38/55 anonim ***** válasza:
Most igy összejöttök a haveroddal? A barátnoje lehet szakit vele a csalás miatt, és ugy tűnik haverodat nem nagyon izgatja ha lebukik. Ezután szabad a terep
aug. 21. 04:57
 39/55 A kérdező kommentje:
#40 Az lesz :) Mostantol barmikor ott a baratnoje lefogom direkt smarolni nyílván
aug. 21. 09:48
 40/55 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy válts társaságot.
aug. 21. 11:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!