Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Megcsaltam a barátnőm mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőm mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok tegnap buliztam haverokkal aztán jól beittunk és egyik közeli barátommal odáig jutottunk hogy levettük egymást szájjal. Viszont nem tudom ezt hogyan kellene elmomdanom barátnőmnek vagy egyáltalán elkellene-e mondani? Sajna bizonyíték is van rá mert az egyik őrült haverom levideózta ahogy 69 ben csináljuk a szobában. Amugy nem is emlékeztem volna rá annyit ittunk..

aug. 19. 21:55
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
18%
Na ezért nem kellene biszex pasi... Mert egy idő után kell neki a f.sz is és biztos, hogy félrelép.
aug. 20. 08:39
 22/55 A kérdező kommentje:
#21 ócska vagy te, paraszt gádzsi a #22 vel együtt . Egy mondatot nem bírtok felfogni hogy nem kérek belőletek a komment szekcióban
aug. 20. 08:47
 23/55 anonim ***** válasza:
23%
21, ha te "használod" a nőket akkor inkább heréltesd ki magad, ne b*zizz :D
aug. 20. 08:51
 24/55 anonim ***** válasza:
15%
22 meg örülj inkább hogy kapsz egyáltalán faszt, ha szar vagy akkor persze hogy félrelép mindenki
aug. 20. 08:54
 25/55 anonim ***** válasza:
51%

#26 Egy felcsatolhatóval még megadhatod neki a jussát :)

De komolyra fordítva, szerintem ne a kérdezőre alapozd, hogy kik csalnának meg. Most biztos azt fogod mondani, hogy mindig ilyeneket olvasol, de arról értelemszerűen nem hallasz amikor valaki nem csalja meg a párját, a hűségnek nincs "hírértéke".

Ezzel együtt, a beszólogatókkal sem értek egyet, mert azt megértem, hogy maga a megcsalás felhábrított.

aug. 20. 18:13
 26/55 A kérdező kommentje:
Na kedves rosszindulatúak beszéltem az EXEMMEL arról hogy mi történt és képzeljétek én vetettem inkább véget a kapcsinknak mert azt mondta az egészre, hogy nem probléma de akkor ő is had mondja el azt, hogy a helyi focicsapat egyik játékosával járogat randizni már hetek óta péntekenként :)) Tehát akkor most ez számomra vagy számára karma inkább??... Ő lett megsértődve jobban, hogy emiatt dobtam... Most én vagyok a hülye?? Én nekem jozanon sose jutott volna eszembe ilyen amit tettem, kihasználták hogy részegen könnyen befolyásolnak. Erre meg ő már hetekkel ezelőtt csalt egy palival. Nem csak a férfiakkal van a baj úgy látom, trollok :)))
aug. 20. 18:35
 27/55 anonim ***** válasza:
68%

Akkor úgy látom kölcsönösen nem tiszteltétek egymást. Bizonyos szempontból megérdemlitek egymást és "összeilletek".

Az mondjuk meglepett, hogy elég félvállról vette.

aug. 20. 18:55
 28/55 anonim ***** válasza:
74%

Na, zsák a foltját... :D összeilletek konkrétan, most mégis szakítottatok :D

Te is megcsaltad, a rézsegség nem mentség, csak a férfiak hiszik azt.

aug. 20. 19:15
 29/55 A kérdező kommentje:
Na én legalább nem egy sportcsapat nő kapitányával csaltam meg és bennem legalabb volt annyi h elmondjam neki :D Nem heteken át azt hazudni hogy péntek esténként esti edzésre járok barátnőkkel hogy jobb alakú legyen a seggem
aug. 20. 20:20
 30/55 anonim ***** válasza:
68%
Én nem érzem azt, hogy sokkal különb lennél. Az, hogy nem nővel csaltad meg, lényegtelen, a piára fogni meg béna duma.
aug. 20. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!