Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet biszexuális lennék?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom kiderült hogy meleg. Több baráttal lementünk Balatonra, ez a meleg barátom utált rá hogy szívesen kényeztetne és így kíváncsi lettem milyen lehet ha egy férfi kényeztet. Egy iszogatós este után orálisan kielégített, hihetetlen jó volt, baromira élveztem, nagyon ügyesen csinálta, én semmit nem csináltam neki de nem is kért rá. Teljesen heteroszexuálisnak gondolom magam , de ezek után elgondolkodtam mi lehet ez2024. jún. 17. 19:07
11/11 anonim válasza:
Biszex vagy, aki meg keresi magat. Max nem vagy kozepen, de ennyire az elejen meg azt se merem kijelenteni. De a legnagyobb jek az, hogy megtenned a leírásod alapjan tobbszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!