Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lennék?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon sok lány ugyan ebbe a cipőben jár mint én.
Nagyon perverz személyiségem van,akár lányok,akár fiuk terén.
Csak a lányokat fogom meg,ha perverzkedek,és velük sokkal jobban vagyok az.De ha lány/fiu hozzám ér,azt szeretem de még se?
Vannak azok a tipikus animés uwu-lányok.Na,ha hozzám érnek,csak nyűszíteni,és nyögni tudok,és lököm el magam tőllük.Szeretem a testi kontaktust,de akaratom ellenére ez lesz.Próbálom magam ellenálni,de nem megy.És ezért is lököm em magam tőllük,mert uwu-lány leszek (ーー;
Ha én másokhoz érek,csak úgy reagálnak,hogy mosolyognak,utánna meg hozzám érnek és ez nem jó....
Valam tipp erre?
Ufo vagyok?
2024. máj. 8. 14:56
1/3 anonim válasza:
Kevesebb képernyő előtt töltött időt javaslok. Helyette mehet a nyelvtan és fogalmazás.
2/3 anonim válasza:
Ennyitől nem hiszem. Szoktál lányokra maszturbálni?
3/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? Szexeltél már?
De egyébként egyértelmű, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!