Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet biszexuális lennék?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom kiderült hogy meleg. Több baráttal lementünk Balatonra, ez a meleg barátom utált rá hogy szívesen kényeztetne és így kíváncsi lettem milyen lehet ha egy férfi kényeztet. Egy iszogatós este után orálisan kielégített, hihetetlen jó volt, baromira élveztem, nagyon ügyesen csinálta, én semmit nem csináltam neki de nem is kért rá. Teljesen heteroszexuálisnak gondolom magam , de ezek után elgondolkodtam mi lehet ezjún. 17. 19:07
1/11 anonim válasza:
Igen az vagy, most már gyakorlati bizonyítéka is van 😂
A heteró azért heteró mert nem állna fel neki egy pasira akármennyire ügyesen próbálja répázni.
2/11 A kérdező kommentje:
1. de nem vonzódok a férfiakhoz, nem tudom elképzelni hogy férfi barátom legyen vagy én csináljak bármit egy férfival számba vegyem fúj
jún. 17. 19:11
4/11 anonim válasza:
Igen, ez alapján teljesen egyértelmű, hogy biszex vagy. Már ha igaz a story és nem egy szokásos gyakoris kamu történet.
6/11 anonim válasza:
Egy alkalom még nem a világ vége, ebből nem szűrnék le semmit, csajoknál is bőven megesik egy smár, fagyizás, közös tus és ennyi. Exeim meg a feleségem is mondták mind, hogy éppen csak eltévedtünk kissé, volt valami, na.
Ha ez tartóssá válik és nem csak iszogatással, kéred, keresed a dolgot, akkor azért ez már biszex. Most még csak annyit mondanék, hogy kipróbáltad, a hogyan alakul kérdést meg majd az idő megválaszolja.
7/11 anonim válasza:
Erezte hogy te vagy a gyenge (bi) lancszem a csapatban ezert ment rád es te egybol bele is mentel. Bar ezt a "baratok" kozti szex témát sose ertettem, ki a fene szexel, pettingel egy igaz baratjaval.sose eszembe se jutott.
8/11 anonim válasza:
Mivel epphogy ittal, a tudatalattid valaszolt "helyetted" , lekerultek a gatlasok, kijott beloled hogy akarod hogy egy fiú meleg havrod szopjon le teged. Lehet most jozanul nem tudsz mast rlkepzeoni, de elmondom neked a legtobb hivatalos bi se tudott, sz elejen a legtobb csak szopatassal,szopassal kezdi
9/11 anonim válasza:
Felállt és az első adandó alkalommal odaadtad a szájába a farkad. Ha kérné, újra megtennéd szerintem. Hány évesek vagytok? Tinik, vagy mar felnőttek?
10/11 anonim válasza:
Biszex vagy, de fel a fejjel, rengetegen vagyunk még rajtad kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!