Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 gyerekes anya vagyok,szingli ,mindig is a vékonyabb testalkatú "nöiesebb" férfiak tetszettek.Munkahelyemen megismertem egy lányt,fiúsan ötlözködik ,elgondolkodtam rajta amikor elsőnek megláttam,hogy milyen helyes pasi lenne,nos ez a gondolat azóta is megvan és elkezdtem vonzódást is érezni. Lehetséges,hogy 30+an 2 gyerek után jövök rá ,hogy a nők is vonzanak?

#Biszexualistás
2023. márc. 13. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
tesztelgesd magad, önismeret vezet a boldogsághoz
2023. márc. 13. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Te egy magas, erőteljesebb hölgy vagy?
2023. márc. 13. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Simán lehet. A puding próbája az evés.
2023. márc. 13. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
17%
Minden nőben van egy kis leszbikus hajlam, ez természetes, kutatás is van róla.
2023. márc. 13. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet. Nálam van olyan időszak amikor csak fiúkra gondolok, de van amikor csak nőkre. Ez másoktól is függhet, hogy milyen körülmények között találkozol emberekkel, vagy hogy akkor épp mennyire vagy nyitott vagy zárkózott. Nem tudom, hogy miért van ez.
2023. márc. 13. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen lehetsz a leírásod alapján.
2023. márc. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!