Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lennék, vagy ez anyahiány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lennék, vagy ez anyahiány?

Figyelt kérdés

Életem során már sokszor, kb. 5-6 éves koromtól kezdve előfordult, hogy "beleszerettem" nálam 20-30 éves nőkbe, általában tanáraimba, példaképeimbe. Ez egyfajta rajongás, idealizálás, nincs benne szexuális vonzódás. Viszont vannak dolgok, melyeket szexinek találok az ilyen nőkbe, pl hangja, viselkedése, de azt nem tudnám elképzelni, hogy pl akár csak megcsókoljam. Ettől undorodom. Izgató számomra a gondolat, hogy ezek a nők milyenek lehetnek szex közben, de én nem lennék részese az aktusnak, csak megnézném őket közben. Ez mi szerintetek? Általában az okos, érzelmileg intelligens, gondoskodó nőkkel kapcsolatban érzem ezt, akik valahogy szimpatikusak nekem. Elkezdek rajongani értük. Ez anyahiány lehet vagy gyengébb biszex hajlam?

34/N

2022. dec. 21. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt pár kérdés feltételével le lehet szűkíteni szerintem. Kell valaki, aki a pszichológiában jártas és segít ebben. Írj, ha gondolod!

37F

2022. dec. 21. 14:35
 2/7 anonim ***** válasza:
A romantika és a szexualitás 2 külön ágon mozog (ezért is vannak aszexuális romantikusok és aromantikus szexuális emberek), szóval lehet mondani, hogy biromantikus heteroszexuális vagy minimális biszex hajlammal és ennek az okozója lehet anyakomplexus és 1 normál családi háttérrel heteroromantikus lennél. De lehet, eleve van benned biromantikus hajlam és anyád miatt az idősebb nőkre vetítetted ezt ki, amúgy inkább korodbeliekre. Mindenesetre ha megemlítetted az anyahiányt, az szinte bizonyosan az okozója ennek valamilyen módon.
2022. dec. 21. 14:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindig idősebb nők felé alakul ez ki nálam. Szexuálisan heterónak ézem magam, érzelmileg pedig biromatikusnak :)
2022. dec. 21. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

A vágyaiddal semmi baj nincs, amíg nem valamilyen egészségtelen okozója van. Szóval a biromantikusság önmagában teljesen rendben van, de eléggé kéne foglalkozni anyáddal és az azzal kapcsolatos problémákkal, és ha azokat megoldod, meglátod, hogy mire mennyire vágysz és megtudod, hogy az "egészséges éned" milyen. Kéne 1 pszichológus ehhez vagy dolgozz elég sokat magadon barátokkal és/vagy egyedül.

2022. dec. 21. 15:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2022. dec. 21. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2022. dec. 21. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Érdemben nem nagyon tudok hozzáfűzni semmit,viszont nagyon szépen fejtetted ki a kérdésedet.😊
2022. dec. 22. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!