14 hónaposnál mi ez az akut anyahiány?
Figyelt kérdés
14 hósom a fogzást leszámitva elég jó alvó, ha felbis ebred ejjel, megfogom a kezét és 1-2 perc alatt visszaalszik. de az utóbbi pár napban azt csinálja hogy feláll az ágyába mire bemegyek és olyan kis dacosan sír hogy ki kell vennem mert nem hajlandó visszafeküdni. pár percig piheg a vállamon aztán visszateszem.és pár perc alatt elalszik.
de emiatt többszor kel ês félek hogy ha felveszem, ráérez ennek a dolognak az ízére és esetleg szokásává válik éjjel berángatni, pedig az utóbbi pár hétben végre egész sok átaludt éjszakánk volt, kb minden harmadikat átaludta, most meg ez a mûsor megy 4. napja...fogat most nem látok a láthatáron, meg nála a fogzas mindig elmult 1 nap alatt, de ez most nem tunik fogzasnak....mi lehet és hogy kezeljem?
2015. okt. 7. 00:38
1/2 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, 13 hónapos kora körül, de nálunk még egy csomószor át is kellett vinnem magam mellé, mert hisztérikusan sírt. Általában egyszer felsírt fél 12 fele, utána valamikor 3-4 körül. Aztán azt csináltam, mikor kezdtem besokallni, hogy este megmondtam neki, hogy egy átjövés még játszik, megnézem, hogy nem lázas e, stb, utána nem jövök át csak reggel. Első este fél 12kor nyüszögés, átmentem, megnéztem a fejét, rendben van. Hajnalban sírás, nem mentem át. 10 perc múlva csend. Második éjjel fél 12kor nyüszögés, csekkolás, hajnalban 5 perc sírás, csend. Azóta alszik. Fogalmam sincs, hogy miért vagy hogyan, de hálistennek működik :D
2/2 A kérdező kommentje:
tegnap egy oraba telt visszaaltatni, napkozben meg nem volt hajlando az agyaban megmaradni. ma ejjel megint ugyanez....nem.ertem mi a baja, fogat nem latok, inni nem kert, az etrendjeben nincs valtozas....megis uvolt amig ki nem veszem es utana ha visszatettem szoritja a kezem, forgolodik, cumijat ki be rakosgatja a szajaba es nagyon nehezen alszij vissza. ha nincss szerencsem ketszer is ebred igy
2015. okt. 9. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!