Altatás 10-11 hónaposnál?
A kisfiam cicin alszik be. Félkómásan felveszem az ölembe függőleges helyzetben, ringatok rajta párat, majd berakom a kiságyba. Ha félálomban felsír, cumit kap. Van, hogy másfél órát alszik így napközben 2x, de van, hogy csak 2x félórát. Gondoltam, ha maga aludna el, könnyen vissza tudna aludni, ha felriad. Próbáltam a suttogó féle susog-ütöget módszert kb 6 hónapos korában, ami egy ideig működött is, de már nem. Próbáltam az Aludj jól gyermekem módszert is, aminek az lett a vége, hogy együtt sírtunk, ő már úgy sírt 40 perc után, hogy kapkodta a levegőt :( A felvesz-letesz módszert még nem próbáltam csak egyszer, de nem hiszem, hogy használna (nálatok bevált?).
Amúgy ha teljesen magánál van, nem fogadja el a cumit alváshoz. A rongyi nem érdekli, sem a textilpelus, sem a plüssállat. Egyszer elaludt itatós pohárral, azóta sem. Egy másik alkalommal zenélős vetítő gép ment este, és úgy aludt el. De másodszor már ez sem működött.
Egyszerűen nem sikerült még rájönnöm, hogy mi az, ami a cicin kívül úgy megnyugtatja, hogy el tudjon magától aludni. És ne nagy sírás legyen az ára. 1 éves kora körül pedig szeretném elválasztani.
Ti hogy csináljátok/csinálnátok?
Nehezen bírom elviselni, ha sír, és hogy hányásig hagyjam akár sírni, nekem nem megy :(
Köszönöm szépen!
:D a te babad mennyi idos?
Koszi amugy.
Elvalasztani azert akarnam, mert 1 eves korig szerintem boven eleg neki az anyatej es nemsokara kistesoval probalkoznank. Terhesen mar nem akarnam szoptatni es akkor elkezdeni az elvalasztast illetve onallo alvast szerintem eleg melos lenne.
Most masodszor bevalt egy modszer szoval meg ezzel fogok probalkozni. Mivel sok otletet nem kaptam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!